Forgalomkorlátozás az M43-as autópályán

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. megbízásából dilatációjavítási munkák kezdődtek az M43-as autópálya Móra Ferenc Tisza hídján.

Az M43-as autópályán található híd Szeged felé vezető oldalán a dilatációs szerkezet javítási munkái miatt a külső forgalmi sávot le kellett zárni. A hiba elhárítását külső szakvállalkozó végzi, a beavatkozások várhatóan két héten belül befejeződhetnek.

A Magyar Közút a közlekedők türelmét és megértését kéri, továbbá arra kéri a járművezetőket, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.A dilatáció tágulási hézagot jelent.

A dilatációs szerkezet pedig a híd alakváltozásait felvenni képes, a dilatációs hézagot lefedő, forgalmi terhelést viselő szerkezet.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink