📺 Így osztotta ki Jakab a Pesti TV riporterét, aki arra volt kíváncsi, hány százalékig tartja magát zsidónak

A Pesti TV ,,riportere”, Vésey Kovács László a Dunakeszin tartott utcafórumon szegezte Jakab Péternek, a Jobbik miniszterelnök-jelöltjének azt az égetően fontos és informatív kérdést, hogy hány százalékig tartja magát zsidónak?

Az esetről az ellenzéki politikus szombaton Facebook-oldalán osztott meg egy videót, amihez kommentben hozzáfűzte, hogy

,,ez akkor az echo tv-nek sem fért már bele és levette őket a képernyőről. A pesti srácok viszont nyíltan közösséget vállal ilyen magukat “riporternek” nevező emberekkel”.

Utalva 2019-re, amikor is Vésey egy korábbi műsorban Jakab nevével viccelődött. A párt elnökét a két vendég, Megadja Gábor és Ambrózy Áron több alkalommal is Jákobnak nevezte, miután a politikus korábban elárulta, hogy dédapja Auschwitzban vesztette életét.

A felvételen Vésey a szembesítést követően azzal védekezik, hogy nem volt szó semmilyen antiszemitizmusról és csupán mérsékelten találta viccesnek ezt a fajta szóviccet, de ha Jakab már felhozta a témát, akkor gondolta jó ötlet lesz feltenni az ominózus kérdését, hiszen egy ,,jó újságíró” nem finomkodik.

A Pesti Srácok főszereksztőjét, Huth Gergelyt Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere pénteken tüntette ki a magyar állam által adományozható legmagasabb kitüntetéssel, a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével. 

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Élő fákat vágtak ki Gerizdesen

A Soproni utcában (is) élő fákat vágnak ki az utcán – tájékoztatta a Makói Csípőst egyik olvasónk. A kérdésére, miszerint a háztulajdonos tud-e róla azt válaszolták: nem tudják ki a gazda, de nekik van egy listájuk. Ez közterület és kivágják a fákat.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Élő fákat vágtak ki Gerizdesen

A Soproni utcában (is) élő fákat vágnak ki az utcán – tájékoztatta a Makói Csípőst egyik olvasónk. A kérdésére, miszerint a háztulajdonos tud-e róla azt válaszolták: nem tudják ki a gazda, de nekik van egy listájuk. Ez közterület és kivágják a fákat.

Tovább olvasom »

A nap témája: Petíció indul az őszi szünet elmaradása ellen

Az idei tanévben már biztosan nem lesz őszi szünet, a kormány pedig meghosszabbította a téli vakációt – ezt a Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter jelentette be a Kormányinfón csütörtökön. Az Adom Diákmozgalom petíciót indított az őszi szünet elhalasztása miatt – tudta meg az ATV Híradója.

Tovább olvasom »