Kaotikusra sikerült a kecskeméti repülőnap szervezése

Sokan panaszkodtak felháborodottan a kecskeméti repülőnap hivatalos Facebook-oldalán, mert a rendezvény első napján kialakult forgalmi torlódás miatt hatalmas dugó volt – írja a Telex.

A portál idézi a repülőnap hivatalos Facebook-oldalán panaszkodókat is, amelyekből kiderült, hogy órákon át araszoltak az előre megváltott, több ezer forintos jeggyel az autóban utazók, hogy egyáltalán letehessék az autójukat a parkolóba. Már aki kivárta, mert voltak többen, akik visszafordultak.

A rendőrség szombaton délelőtt fél tíz körül tett közzé egy tájékoztatót az oldalukon, ebben azt írják, betelt a sárga parkoló, ezért menjenek a zöldbe. Vagyis aki már egyszer elaraszolt a sárgáig, az araszolhatott tovább a zöldig.

Szombatra minden jegyet eladtak egyébként, 10 év felettiek számára 5000 forint/fő áron, vasárnapra még vannak helyek.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Gázolt a vonat Deszknél

Az Újszeged állomásról 19:07-kor Mezőhegyesre elindult személyvonat (37043) elgázolt egy embert Deszk közelében – adta hírül a Mávinform szombat este.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Gázolt a vonat Deszknél

Az Újszeged állomásról 19:07-kor Mezőhegyesre elindult személyvonat (37043) elgázolt egy embert Deszk közelében – adta hírül a Mávinform szombat este.

Tovább olvasom »