Így tartaná Makón a fiatalokat az alpolgármester

[ad 1]

Önálló képviselői indítványában javasolja Czirbus Gábor alpolgármester (Fidesz), hogy 10-15 ingyen telket kapjanak a helyi fiatalok lakásépítés céljából. Az elképzelésről a következő testületi ülésen döntenek a képviselők.

A makói Fidesz-frakció legaktívabb tagjának, Czirbus Gábornak a kormány Otthonteremtési Programja kapcsán jutott eszébe, hogy városunkban lehetne ingyen telket adni a fiataloknak. Ezt a 10-15 közművesített parcellát nem szétszórtan, hanem egy összefüggő területen, utcán képzelte el, például a Szerecsen vagy a Wekerle utcán.

Hasonló program működött korábban, ám a Velnök utcában három telek még mindig beépítetlen, az önkormányzat tulajdonában áll.

[ad 2]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

79 éve született Cseh Tamás, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar zeneszerző, énekes, színész, előadóművész, rajztanár.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Kiskunfélegyházán remekeltek a makói sakkozók

Január 8-án Kiskunfélegyházán rendezték meg a IX. Móra Kupát. A 10-10 perces időbeosztású, hét fordulós viadalon négy fő utánpótláskorú-, egy fő ifjúsági- és egy fő felnőtt korú makói játékos kiemelkedő teljesítményt nyújtott.

Tovább olvasom »