Odaérne a dobogóra a Makó KC

[ad 1]

Az ötödik helyen tölti a téli szünetet a Makói Kézilabda Club az NB2 Délkeleti csoportjában. A fiúk örülnének egy bronzéremnek a szezon végén, de nem lesz könnyű menet.

A 2014/15-ös szezonhoz képest szeptemberben öt új gárdával kezdődtek meg a küzdelmek a délkeleti csoportban, emiatt nehéz is volt megállapítani, hogy milyen játékerőt képviselhetnek a makóiak. – A tabellát vezető Kunszentmártonnak és a második Kiskunfélegyházának kimagasló játékosállománya van. A harmadik helyre még odaérhetünk, de a Mezőtúr és a Köröstarcsa is jó játékerőt képvisel – jelentette ki Gera Norbert, a Makó vezetőedzője.

Mint fogalmazott: fiatal csapatának jellemzője, hogy egy találkozón belül is tudnak NB1/B-s és megyei szinten is kézilabdázni. Ezekre kitűnő példa a hajdúszoboszlói vereség (27-31) és az újkígyósi győzelem (30-25). – A hajdúságban tudásban és akaratban nem közelítettük meg az NB2 szintjét, szerencsére csak egy ilyen rossz meccs volt ősszel. Békés megyében pedig még Skaliczki László is megdicsérte a fiúkat – árulta el a tréner.

A játékoskeretben nem terveznek változást a télen, az alapozásra bő egy hónapjuk van, ahol a fizikum mellett az ősszel elkezdett dolgokat próbálják javítani. A tavaszt február 20-án Kiskunhalason kezdik.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

69 éve született Böhm György Jászai Mari-díjas színházi rendező, dramaturg.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Dr. Lantos Péter professzor lesz Makó díszpolgára

Szerdán zárt ülésen döntött arról a testület, hogy Makó Város Díszpolgára kitüntető címet adományoz Dr. Lantos Péter professzor részére, elismerve ezzel egész életművét, mellyel általános elismerést szerzett, és hozzájárult Makó város jó hírnevének öregbítéséhez. Az elismerést az augusztus 20-i ünnepségsorozat részeként adják át.

Tovább olvasom »