Így ütötték egymást a románok

A román szurkolók péntek este megismételték azt a szórakoztató esztrád műsort amit tavaly Bukarestben is előadtak: egymásnak estek.

Román sajtóértesülések szerint a két nagy rivális bukaresti klub, a Dinamo és a Steaua fanatikusai verekedtek össze még a meccs kezdete előtt. A megvadult vendégszurkolókat a rendőrök szedték szét, majd sprfallal választották el őket egymástól egészen a mérkőzés végéig.

Összegyűjtöttünk néhány videót a buliról. Dőljön hátra, vegyen ölébe pattogatott kukoricát, pattintson egy vasárnap délutáni sört, és élvezze!

https://www.youtube.com/watch?v=SsTJygM6IcQ

(alfahír.hu nyomán)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

15 éve hunyt el Ács Károly (eredeti neve: Kovács Károly) Híd-díjas magyar költő, műfordító, szerkesztő.

Tovább »

Legalább 25 támogatót keres a Makói Csípős

Oldalunk célja a 2015-ös megalapítás óta Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Ezek a célkitűzések veszélybe kerültek, így számítunk azon Olvasóink támogatására, akik fontosnak tartják, hogy működjön Makón kormányfüggetlen sajtóorgánum.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink