Így vagy úgy, de azért csak megvalósult dr. Buzás Péter programja

Elkészült a könyvtár, a fürdő hiányzó részeinek megépítése napirenden van és több olyan program is folytatódott, amit az előző városvezetés kezdett el. Az önkormányzati ciklus végéhez közeledve elmondhatjuk, hogy ami dr. Buzás Péter programja volt, az többé-kevésbé megvalósul a fideszes vezetés alatt is.

Makovecz Imrét 1996-ban hívta városunkba dr. Buzás Péter korábbi polgármester – akkor kezdődött az építész és Makó együttműködése. 1998-ban adták át a Hagymaházat, amelyet felújítottak 2018 év elejére, 2015-ben a sportcsarnokot. Megépült a könyvtár is Makovecz tervei alapján, amit szintén az előző vezetés tervezett, valamint már biztosítva van a kormánytámogatás a Hagymatikum hiányzó részeinek felhúzására.

Folytatódott az ipari park fejlesztése, az újszülöttek és az iskolakezdők támogatása; átalakították, de megmaradt a Best of Makó turisztikai védjegy; nem szűnt meg az ingyen telkek osztása, a járda-program és az OEP által támogatott fürdő ellátás sem,; továbbra is kapnak támogatást a civil szervezetek és a sportegyesületek; a Makói Nyár, a zenepaviloni koncertek és a Hagymafesztivál sem marad el; a Járási Hivatal beköltözött a városháza épületébe.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

,,Könnyű úgy reménykedni, hogy meg sem fordul a fejedben a reménytelenség érzése. A remény azt jelenti, akkor bízunk akár a lehetetlenben, akár a csodában, amikor bizonytalan a holnapunk.”

Tovább »

kapcsolódó cikkeink