Így vannak ügyeletek Makón a hosszú hétvégén

Összeeszedtük egy helyre a legfontosabb elérhetőségeket.

Gyógyszertári

Ügyeleti szolgálat hétfőtől péntekig 19–22 óra között, szombat 17–20 óra között, vasárnap 17–19 óra között, (hi-vatalos) ünnepnapokon 9–19 óra között van. Az ezt követő úgynevezett készen-lét ideje alatt (éjszaka) indokolt esetben a (06-30)276-0085-ös telefonszámon kérhető gyógyszer kiadás.

Ügyeletet adó gyógyszertár:

  • április 11-től 17-ig az Apaffy Gyógyszertár (Apaffy u. 21.),
  • április 18-tól 24-ig az Aranykereszt Gyógyszertár (Vásárhelyi u. 50.)

Szombaton és vasárnap 9-17 óráig a Fehér Tulipán Gyógyszertár tart nyitva.

Orvosi (gyermek)

hétvégén és hétköznapra eső munkaszüneti napon a Makó, Hollósy Kornélia utca 2/A szám alatt működő gyermekorvosi ügyeleten reggel 8 és 12 óra között fogadnak személyesen betegeket. 12–16 óráig orvos-beteg közvetlen kapcsolattal nem járó, telefonos tanácsadást végeznek az orvosok. Ezen időszak alatt szükség esetén recept, beutaló kiadására is van lehetőség közvetlen orvos-beteg kontaktus nélkül. 8–12 óráig a személyesen felkereshető ügyelet telefonszáma: (06-62) 511-889, 12–16 óráig a telefonos tanácsadás, valamint recept és beutaló írás a (06-70) 501-4817-es telefonszámon érhető el. 16–8 óráig a kórház ambulanciáján, telefon: (06-62) 511-151.

Orvosi (felnőtt)

Hétköznap 16–8 óráig, szombaton és munkaszüneti napon 0–24 óráig a Vorhand rabbi tér 3. szám alatt, telefon: (06-62) 433-104.

Fogorvosi

A Hollósy Kornélia utca 2/A szám alatti fogorvosi rendelőben minden hétvégén és hétköznapra eső ünnepnapon napi 2 órában (8–10-ig) a Heidident Kft. biztosítja. Az egészségügyi ellátást a jelen lévő orvos a fenti ügyeleti napo-kon a rendelésre reggel 8 és 10 óra között megérkezett betegek számára biztosítja, akkor is, ha az ellátás csak a rendelési idő lejárta után kezdhető meg, vagy fejezhető be. A fenti ügyeleti időben a szolgáltató csakis sürgősségi ellátást végezhet, egyéb beavatkozásokra egyéni finanszírozás mellett sincs lehetőség.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

128 éve született Török Sophie (született Tanner Ilona) Baumgarten-díjas író, költő, Babits Mihály felesége.

Tovább »

Jövőre sem maradunk makói naptár nélkül

A Szirbik Miklós Egyesület elkészítette a 2024. évi naptárját, amely Híres makóiak címmel jelent meg. Galamb Józseftől Pulitzeren át Mályusz Elemérig 12 híres makói fotója és rövid életrajza kapott benne helyet – számolt be róla az egyesület elnöke, Zeitler Ádám.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Jövőre sem maradunk makói naptár nélkül

A Szirbik Miklós Egyesület elkészítette a 2024. évi naptárját, amely Híres makóiak címmel jelent meg. Galamb Józseftől Pulitzeren át Mályusz Elemérig 12 híres makói fotója és rövid életrajza kapott benne helyet – számolt be róla az egyesület elnöke, Zeitler Ádám.

Tovább olvasom »