Így viszik el a hulladékot Makón májustól

Az FBH-NP Nonprofit KFT tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot a 2020. évi (2020. májustól 2021. áprilisig) biológiailag lebomló hulladék, elkülönítetten gyűjtött csomagolási hulladék gyűjtési rendjéről és a kommunális hulladék elszállításáról.

BIOLÓGIAILAG LEBOMLÓ HULLADÉKGYŰJTÉS (zöldjárat naptár)

A biológiailag lebomló hulladék gyűjtésének napja megegyezik a vegyes hulladék gyűjtésének napjával. 2021. januárjában két alkalmas fenyőfagyűjtést szervezünk, amelyről külön értesítjük Önöket.

ELKÜLÖNÍTETTEN GYŰJTÖTT CSOMAGOLÁSI HULLADÉK SZÁLLÍTÁSA (szelektív)

Az elkülönítetten gyűjtött csomagolási hulladék (sárga fedeles edényből) elszállítása minden hónap első teljes hetében a kommunális hulladék gyűjtésének napján történik. A csomagolási hulladék gyűjtésére alkalmas edényzetben elhelyezhető hulladékok:

  •  Papírhulladék, italoskarton (újság, folyóirat, füzet, könyv, hullámpapír, csomagolópapír, kartondoboz
    lapítva, kiöblített italos kartondobozok kupak nélkül.
  • Műanyag- és fémhulladékok (kiöblítve, kupak nélküli PET palack, PP, HDPE jelzésű flakonok, pl: tejfölös, samponos, ásványvizes, üdítős flakonok; műanyag zacskó vagy szatyor, háztartási fém, italos és konzervdoboz kiöblítve, apróbb fémtárgyak).

KOMMUNÁLIS HULLADÉK GYŰJTÉS

A kommunális hulladék begyűjtésének napjai: hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek az eddig megszokott módon.

Az utcalistát ide kattintva találjuk.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Apátfalvi kislánynak szervezett gyűjtést a Trollfoci

Pénzes Annabella 3 éves Apátfalván élő kislány. Diffúz Pontine Glioma, rövidítve DIPG-vel, agresszív gyermekkori agydaganattal szenved. Magyarország legnépszerűbb focis oldala jótékonysági árverést indított, Gulácsi Péter cipőjére lehet licitálni május 13-ig.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

118 beteg vár szürkehályog műtétre Makón

Szinte az összes műtétnél jócskán megnőtt a betegek száma, ami arra enged következtetni, hogy a várakozási idők nem, hogy csökkentek volna, de minden bizonnyal ennek következményeként még az eddiginél is jobban kitolódtak – írja összegzésében az mfor.hu.

Tovább olvasom »