Informatikai hiba miatt kétszer állt le a csanádpalotai határátkelő

A leállás a ki- és belépő irányú forgalmat is érintette pénteken.

A hiba miatt először 2022. január 21-én 3 óra 15 perctől szünetelt a határforgalom. Nem sokkal később a szakemberek a hibát elhárították, a határforgalom 3 óra 55 perctől ismét zavartalanul haladhatott. 4 óra 10 perctől ismét leállás volt, egészen 5 óráig.

Ezáltal hosszabb várakozás alakult ki a kora reggeli órákban. Cikkünk írásakor, 12:45-kor a kilépő forgalomban 3 óra, a belépőben 2 óra volt a várakozási idő.

(Fotó: hirmondo.ro)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: Megszavazták az egészségügy átalakításáról szóló törvényt

A háziorvosi ellátást és a szakápolást is érintő módosítást fogadott el az Országgyűlés szerdán az egészségügyi törvényen – számolt be az MTI. A háziorvosi és a védőnői ellátást, az alapellátási ügyeletet és a szakápolást is érintő törvénymódosítást fogadott el az Országgyűlés 136 igen, 56 nem és 1 tartózkodó szavazattal.

Tovább »

A nap idézete

218 éve született Damjanich János (Jovan Damjanić, Staza, ma Horvátország) honvéd vezérőrnagy, az aradi vértanúk egyike.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink