Ingyenes nyári tábor tarjáni gyerekeknek

Vannak olyan családok, akik pénzügyi keret hiányában a nyári táborozás élményeit nem tudják biztosítani gyerekeik számára. Az ilyen tarjáni családok életét szeretnék könnyebbé tenni az „5 legjobb gyerekprogram – Nyári táborral”, melynek keretein belül felejthetetlen élményekben lesz része a lurkóknak.

A tábor öt napján, öt különböző érdekes és izgalmas programmal várják a gyerekeket. Hétfőn az ismerkedésé, közös játékoké lesz a főszerep. Kedden a Szegedi Vadaspark lakói várják az állatbarát gyerekeket egy kis kalandozásra. A szerdai napon mindenki „megőrülhet” kicsit, hiszen a Crazy Jump tranbulinparkba ugrálhatják ki magukat a gyerekek. Csütörtökre érdemes naptejjel készülni, mert a Napfényfürdő Aquapolis Szeged csúszdáin és medencéiben hűsölhetnek majd a kicsik. A legizgalmasabb mégis az, hogy a Szegedi Városnéző Kisvonat fogja a gyerekeket A-ból B-be szállítani! A tábor utolsó napján, pénteken egy izgalmas sorversennyel, majd egy felejthetetlen tini discoval zárják ezt a csodás öt napot.

A tábor augusztus 9-13. között lesz Szegeden a Csongor Téri Közösségi Házban, minden nap 7 órától 16 óráig. Jelentkezni a napfenytaborszeged@gmail.com email címen lehet a szülők elérhetőségével, a gyerekek nevének és életkorának megjelölésével, valamint a lakcímmel lehet.

A helyek korlátozott számban érhetők el, ezért csak a regisztráció sorrendjében tudnak helyet biztosítani.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Újra kell tervezniük a kórházaknak a 2023-as költségvetésüket

A Népszava úgy értesült, hogy a kórházakat is elérte a központi kifizetési korlátozás és a pénzügyi szigor. A napilap értékelése szerint ezzel lényegében kézi vezérlés alá vonják a kórházi kasszákat. A kórházak gazdasági vezetőinek csütörtökön eligazítást tartottak, arról, hogy péntek délig újra kell tervezniük a 2023-as költségvetésüket, emellett október 31-ig a béreken felül csak a „betegellátással összefüggő”, tételesen engedélyeztetett számlákat fizethetik ki.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink