Internetről tanult meg énekelni Roli, ma mindenhova őt hívják

[ad 1]

Szalagavatók, évzárók, évnyitók, városrész-napok, majális, retrofesztivál – több rendezvényen is hallhattuk énekelni a makói Janicsek Rolandot. Portálunknak adott interjújában mesélt a kezdeti nehézségekről és a jövőbeli céljairól.

28005965

Jelenleg a Návay Lajos Szakképző Iskolában tanul logisztikát, előtte – akkori nevén- a Galamb József Szakképző Iskola diákja volt, ahol 2009-ben Galamb-napot tartottak, ott énekelt először az irodalomtanárának köszönhetően. Az iskolai fellépések után következtek a városi előadások. – Sokáig lámpalázas voltam, nem tudtam koncentrálni, alig mertem kiengedni a hangom. Ez mára minimálisra csökkent, szinte rutinszerűen megy – meséli Roland.

,,Singing learning”, magyarul megtanulni énekelni. Ezt írta be a keresőbe az Interneten, amikor az egész kezdődött. – Soha nem jártam énektanárhoz, az Internetről tanultam meg énekelni. Bár egyszer három hónapig jártam a Dr. Mihálka György Vegyeskarhoz – mondta, legnagyobb megdöbbenésünkre.

s28255955

Roli elárulta, hogy kedvenc énekese, – aki inspirálólag is hat rá – az amerika Usher, a kedvenc stílusa pedig a pop. A jövőben szeretne egy tehetségkutatóban részt venni, ehhez viszont még egy kicsit csiszolnia kell a hangját, ezt tudja ő is. – Már csak táncolni kellene megtanulni – tette hozzá viccesen.

Legutóbb Vásárhelyen a HISZK-faktor nevű versenyen lépett fel, amit meg is nyert szóló kategóriában. Már jelezték neki, hogy a szomszédvárosban egy karácsonyi műsorban kellene szerepelnie, valamint a makói újévi koncert kapcsán is megkeresték.

[ad 2]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Újraavatták Espersit János sírját Makón

Espersit János támogatta József Attilát, jó viszonyban volt Juhász Gyulával, Móra Ferenccel, ő hívta Makóra Rudnay Gyulát és növendékeit 1925–27-ben a nyári művésztelepre. A római katolikus temetőben lévő sírját halálának 90. évfordulója alkalmából újraavatta az önkormányzat, a város és a József Attila Múzeum alapítványa, valamint a múzeum.

Tovább »

A Continental korábbi vezetői is érintettek a dízelbotrányban

A hannoveri ügyészség kibővítette nyomozását a Continental volt vezetői ellen a Volkswagen károsanyag-kibocsátási botrányában. A beszállító négy korábbi vezetője került az igazságszolgáltatás látókörébe – számolt be róla az autopro.hu az Automobilwoche cikke alapján.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink