Ismét Gergely Gábor vezeti a Hagymatikumot

Mint arról beszámoltunk, lemondott a makói fürdő vezetéséről és a munkaviszonyát is megszüntette Lajtosné Papp Noémi. A szerdai testületi ülésen kiderült, hogy jelenleg a helyettese vezeti a létesítményt.

Ahogy jeleztük, a divízióvezető távozása szóba került a mai ülésen. Kérdésre válaszolva Ember Alex, a Makói Szolgáltató Nonprofit Zrt. vezérigazgatója elmondta, munkavállalói felmondás történt családi okokra hivatkozva. Egyébiránt meg voltak elégedve a munkájával és megköszönte a nyilvánosságon keresztül is a sok-sok éves fáradozását. Nem véletlen, Lajtosné Papp Noémi a kezdetek óta, 2011-től a Hagymatikumban dolgozott.

Szintén Ember Alex mondta el, hogy jelenleg a divízióvezető-helyettes látja el a vezetői feladatokat, aki Gergely Gábor. Az ő neve ismerős lehet, korábban már volt a gyógyfürdő igazgatósági elnöke.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

33 éve hunyt el Csanádi Imre, költő, író, műfordító, balladagyűjtő; publicista, szerkesztő.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink