Lemondott a Hagymatikum vezetője

Emlékezetes, a koronavírus alatti lehetősségel élve Farkas Éva átszervezte az önkormányzati cégek működését. Ezáltal döntött a Makói Szolgáltató Nonprofit Zrt. divízóinak vezetőiről.

A fürdő vezetésére Lajtosné Papp Noémit választotta 2020. június 1-től, határozatlan időtartamra. A szerdai testületi ülés anyaga szerint az érintett benyújtotta lemondását Ember Alexhez, a Makói Szolgáltató Nonprofit Zrt. vezérigazgatójához.

Ezzel együtt a munkaviszonyát is megszüntette – olvasható az előterjesztésben. A képviselő-testület egyébként sokat nem tehet, vélhetően elfogadják a lemondást a jövő heti ülésen.

Mindeneközben zajlik a Hagymatikum bővítése, a városvezetés az egyik legnagyobb beruházásnak nevezi és hamarosan a munka végéhez érnek.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink