Itt a tavaszi szünet, szüksége is van rá a diákoknak

Jön a várva várt húsvéti szünet. A gyerekek kezdenek fáradni, vágynak a levegőre, vágynak játszani. Remélem, hogy a kollégák sem terhelik őket sok-sok házi feladattal! Szükségük van kikapcsolódásra, ugyanis reggeltől estig tanulnak, figyelnek, izgulnak – mondta el a Makói Csípősnek Orosné Spák Hedvig, a Lokálpatrióták képviselőjelöltje.

A nyugdíjas pedagógus szerint jó lenne, ha az anyukák, apukák sokat lennének a gyermekekkel, közös élményeket szereznének.

,,Jobb eredményt érnek el ilyen esetben a szünet után, ugyanis a kis kihagyást követően jön a hajrá. Tanév végéig még jegyek szerzése, javítás lehetősége. Kell egy utolsó erőfeszítés a vakációig. Ergo: játsszanak, pihenjenek, hogy friss erővel vágjanak neki az utolsó etapnak. Srácok! Jó kikapcsolódást!”

– fogalmazott Orosné Spák Hedvig.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Kiderült a makói Fidesz összes jelöltje

Lázár János feltöltött egy fotót az oldalára, amin rajta kívül kilenc fő látható, Farkas Éva mint polgármesterjelölt és még nyolcan, akik vélhetően a Fidesz képviselőjelöltjei lesznek Makón.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink