Ittasan törte össze ismerőse autóját egy férfi

Egy ittas férfi engedély nélkül vitte el az egyik ismerőse autóját, amivel balesetet okozott Makón. Az ügyben indult nyomozás lezárult.

A megalapozott gyanú szerint 2023. szeptember 7-én egy 40 éves férfi a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül közlekedett egy Opel Corsa típusú gépkocsival, amivel balesetet okozott. Az egyik makói telephely vaskapuját betörte, majd nekiütközött egy épület falának. A kiérkező rendőrök alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. Az autó vezetőjét előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki a Makói Rendőrkapitányságon.

Az ellene ittas állapotban elkövetett járművezetés, továbbá a jármű önkényes elvételének vétsége miatt indult eljárást kollégáink a napokban lezárták, és az ügy iratait megküldték az ügyészségnek.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink