Ivartalanítási pályázatot hirdetnek a szegedi cicamentők a szociálisan rászorulóknak

Ismét meghirdeti ivartalanítási pályázatát a Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete. A szervezet az akcióval a szociálisan rászorulókat szeretné támogatni.

Ismét meghirdeti tavaszi ivartalanítási pályázatát a Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete. Szili Éva elnök elmondta, elsősorban a kisnyugdíjasok és alacsony jövedelmű cicagazdák, valamint nagycsaládosok jelentkezését várják. Összesen 50 cica ivartalanítását tudják támogatni a 2019. évben kapott adó 1% egy részének felhasználásával.

Egy pályázó maximum három macska ivartalanítási támogatását igényelheti. Fontos hangsúlyozni, hogy a nyertes pályázó nem ingyenes ivartalanítást kap, hanem kedvezményesen végzik el állatorvos partnereink a beavatkozást. Most egy nőstény macska ivartalanítása elérheti a 14 000 forintos árat is, de ezt a nyertes pályázó 6000 forint befizetésével tudja most igénybe venni. (A teljes műtéti ár fennmaradó részét az egyesület állja.)

Szili Éva hangsúlyozta, a szociális rászorultságot igazolni szükséges, csatolni kell nyugdíj vagy jövedelemigazolást, illetve a nagycsaládosoknál az aktív gyermekvédelmi támogatás határozatát. Jelentkezni február 29, éjfélig lehet email-ben, a ivartalanitas.cicamentok@gmail.com címen lehet. Hozzátette, a pályázó csatolja a kitöltött jelentkezési lapot és az igazolások másolatát.

Az adatlap letölthető: http://szegedicicamentok.lapunk.hu/

A pozitív elbírálás után az önrészt 5 napon belül az egyesület számlájára be kell fizetni, egyéb esetben a következő pályázó lép a helyébe. A hiányosan kitöltött, vagy hiányos melléklettel beküldött pályázatokat elutasítjuk, hiánypótlásra a beadási határidő végéig van lehetőség.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink