Ízek és élmények a szökőkút mellett

Ünnepélyes zászlófelvonással, majd felvonulással vette kezdetét hivatalosan is a Hagymafesztivál. Az egész hétvégét felölelő rendezvényen számos fellépőt láthatnak a főtérre kilátogatók, a gyermekek játszótéren kapcsolódhatnak ki, reggeltől estig pedig rengeteg árus várja a vásárolni vágyókat. 

23240337

A Makói Általános Iskola utánpótlás fúvószenekara szolgáltatta a zenét, miközben felhúzták Makó és az ország zászlaját. Ezt követően lovasok, mazsorettesek és a Maros Táncegyüttes legifjabbjai tettek egy kört a város főterén. Fél hatkor szitáló esőben a polgármester köszöntötte a jelenlévőket a szökőkútnál, majd koktélparádé indult a gasztroszínpadon. Tizennyolc órakor a Ladybird stúdió Wonderland című táncjátékát mutatta be a Hagymaházban, este nyolctól pedig a Gypo Circus lép fel a főtéren.

A fesztivál idejére több település delegációja érkezett városunkba. Így Ada, Nagyszentmiklós, Óbesenyő, Lugos, Igazfalva, Bodófalva, Jaslo, Radomsko, Vízkelet, Sárospatak és Kisorosz képviselői is.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Covidos lett Szabó Bálint

Az első tünetek pénteken éjszaka jelentkeztek, a teszt a mai napon lett pozitív; jelenleg klinikai ellátásban részesül – olvasható a Mindenki Szegedért Mozgalom oldalán.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A hajrában győzött a Makó FC

Két csereként beszállt játékos góljaival, a 74. és a 92. percben szerzett találatokkal három ponttal tért haza Gerjenből a makói csapat. Tizennyolc lejátszott mérkőzés után a második helyen állnak az NB3 közép csoportjában.

Tovább olvasom »

Makóról Vásárhelyre viszik a súlyos covidos betegeket

Tekintettel arra, hogy COVID intenzív részleg jelenleg Hódmezővásárhelyen működik, így a makói telephelyünkön ellátott beteg állapotromlása esetén, amennyiben a beteg állapota potenciálisan intenzív terápiás ellátást igényel, úgy Hódmezővásárhelyre kerülnek átszállításra – olvasható a kórház honlapján a tájékoztatás, melyet Dr. Kallai Árpád főigazgató írt alá.

Tovább olvasom »