Jakab: ha valaki még egy háború alatt is a Nyugatot és az ország szövetségeseit szidja, az áruló

Orbán ma bement a rádióba. Nem, nem arról beszélt, hogy állítsuk meg Moszkvát, állítsuk meg Putyint, helyette még most is Brüsszelt, a Nyugatot gyalázta – írja Facebook posztjában Jakab Péter.

A Jobbik elnöke Orbán Viktor úgynevezett interjúja alapján arra hívta fel a figyelmet, hogy a miniszterelnök szerint mintha nem is Putyin, hanem Brüsszel rohanta volna le Ukrajnát. 

Ha valaki még egy háború alatt is a Nyugatot, Magyarország szövetségeseit támadja, azokat, akik garantálják a biztonságunkat, az áruló. Orbán elárulta Magyarországot

– jelentette ki Jakab Péter, aki szerint Orbán Viktornak ezért az a legfőbb problémája Brüsszellel, hogy nem küld neki elég pénzt amit aztán ellophatna.

,,Nemcsak áruló, de tolvaj is. Ilyen emberre bízni egy országot a legnagyobb nemzetbiztonsági kockázat. Április 3-án ne kockáztassunk! Döntsünk felelősen! Putyin vagy Európa. Háború vagy béke. Mi Európát választjuk. A békét választjuk. Orbán meg Putyint, és vele együtt a háborút.” – írta.

A Jobbik elnöke arra a tényre is rámutatott, hogy Orbán Viktor soha nem esett át nemzetbiztonsági átvilágításon, hiába kérték.

Vajon mit titkol? Vajon miért szolgáltatja ki Magyarországot egy keleti agresszornak? Miért gyengíti Putyinnal szemben Európát? A kormányváltás után ezt is kiderítjük

– teszi hozzá Jakab Péter.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

75 éve született Kishonti Ildikó (született: Schnur Ildikó) magyar színésznő.

Tovább »

Az emberek elkezdték felhalmozni az élelmiszert, lejárhat az árstop

A múlt hétvégén nemcsak a szokásos nagybevásárlást végezték el az emberek, hanem az árstopos termékekből is többet vásároltak, elkezdtek felhalmozni, mivel senki sem tudja, hogy a jövő héttől megszűnik-e az árstop, amelynek hatására hatalmasat drágulnának ezek a termékek – írja a Portfolio.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Indul a szúnyoggyérítés

Április 25-én kezdődik a központi szúnyoggyérítés, amelyet idén is a katasztrófavédelem koordinál. A szakemberek április végén a Tisza-tónál és Szolnoknál biológiai módszerrel lépnek fel a vérszívók ellen.

Tovább olvasom »

A nap témája: A héten napsütés és záporok is lehetnek

Változékony lesz az időjárás április utolsó hetében: napsütésre, de záporokra, zivatarokra is készülni kell. Hajnali fagyok már nem várhatók, helyenként 20 Celsius-fok körüli csúcsértékek is lehetnek – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

Tovább olvasom »