Maroslelén is gyűjtenek az ukrán menekülteknek

A Maroslelei Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény 2022. március 2-10. között adománygyűjtést szervez az ukrán háború károsultjainak megsegítésére.

Tartós élelmiszereket, tisztálkodási szereket, tisztító és fertőtlenítő szereket várnak. Az adományokat leadhatóak az intézmény családsegítő szolgálatánál (Maroslele, Petőfi u. 4.), hétfőtől csütörtökig 8-16 óra között, pénteken 8-13 óráig.

Drimba Tibor polgármestertől megtudtuk, a Maroslelei Nyugdíjas civil szervezet tagjai, magánszemélyként pénzadományt vagy annak megfelelő értékű ellátmányt ajánlottak fel.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

A magyar sajtóban napokig nem számoltak be a csernobili atomkatasztrófáról

1986. április 26-án következett be az ukrajnai Csernobilban, a magyar fővárostól hozzávetőleg ezer kilométerre a világ (hivatalosan) legsúlyosabbnak tartott atomerőmű-szerencsétlensége. A baleset híre nagyon lassan terjedt: hazánkban a Magyar Rádió 28-ai, esti hírmagazinja számolt be róla elsőként, röviden. A tényleges veszélyről azonban még évekig nem esett szó.

Tovább olvasom »