ūüďļ Jakab P√©ter a konzult√°ci√≥r√≥l: ‚ÄěMagyarorsz√°g minisztereln√∂ke elvesztette a j√≥zan esz√©t‚ÄĚ

Jakab Péter Jobbik-elnök Facebookon közzétett videójában élesen kritizálta Orbán Viktor ma reggel bejelentett nemzeti konzultációját. Mint az ellenzéki politikus fogalmaz,

félmillió honfitársunknak nincs állása, akinek van, annak is csökkent a fizetése.

Jakab szerint az emberek meg√©lhet√©st biztos√≠t√≥ gazdas√°gi mentŇĎcsomagra sz√°m√≠tottak, ehelyett azonban konzult√°ci√≥t kapnak, melynek t√©m√°ja: Soros.

Az ellenz√©ki vezetŇĎ √ļgy v√©li, k√ľldhettek volna az embereknek post√°n egy-egy maszkot, anyagi seg√≠ts√©get is, de ehelyett konzult√°ci√≥s √≠v √©rkezik. √ögy fogalmazott:

ez nem v√°ls√°gkezel√©s, hanem a magyar emberek h√°tba sz√ļr√°sa.

Szerinte a konzult√°ci√≥ra ford√≠tott √∂sszegbŇĎl meg lehetne emelni az √°ll√°skeres√©si j√°rad√©k √∂sszeg√©t, ki lehetne p√≥tolni a bajba jutott munkav√°llal√≥k b√©r√©t vagy¬†el lehetne engedni nyugd√≠jba azokat, akik 60 √©v felettik√©nt vesz√≠tett√©k el az √°ll√°sukat.

Micsoda meglepetés! A kormánypártok támogatják a konzultációt!

A Fidesz √©s a KDNP t√°mogatja a koronav√≠rusr√≥l √©s a gazdas√°g √ļjraind√≠t√°s√°nak int√©zked√©seirŇĎl sz√≥l√≥ √ļjabb nemzeti konzult√°ci√≥t, √©s arra k√©rnek mindenkit, p√°rt√°ll√°st√≥l f√ľggetlen√ľl vegyen r√©szt rajta ‚Äď mondta Hollik Istv√°n, a Fidesz kommunik√°ci√≥s igazgat√≥ja p√©nteki online sajt√≥t√°j√©koztat√≥j√°n.

Azt a magyarok m√°r megszokhatt√°k, hogy a Fidesz-KDNP sz√°m√°ra nagyon fontos az emberek v√©lem√©nye, ez√©rt a Magyarorsz√°got √©rintŇĎ legfontosabb k√©rd√©sekben mindig kik√©rik azt ‚Äď k√∂z√∂lte Hollik Istv√°n. A kommunik√°ci√≥s igazgat√≥ felid√©zte, hogy √≠gy t√∂rt√©nt ez a migr√°ci√≥t, a csal√°dok v√©delm√©t, vagy a rezsics√∂kkent√©st illetŇĎen is.

A koronav√≠rus megjelen√©se az eg√©sz vil√°gban √ļj helyzetet teremtett, √≠gy Eur√≥p√°ban √©s Magyarorsz√°gon is ‚Äď mutatott r√° a korm√°nyp√°rti politikus. √ögy fogalmazott: az ma m√°r Magyarorsz√°gon elmondhat√≥, hogy a v√≠rus elleni v√©dekez√©s elsŇĎ szakasz√°t sikerrel lez√°rtuk, de a j√°rv√°ny √©s az √°ltala okozott gazdas√°gi v√°ls√°g elleni k√ľzdelem java m√©g elŇĎtt√ľnk van.

Hollik Istv√°n azt mondta: ez ‚Äď a kilencedik nemzeti konzult√°ci√≥ ‚Äď most arr√≥l sz√≥l, hogy a koronav√≠rus okozta v√°ls√°ghelyzetbŇĎl hogyan l√°baljon ki Magyarorsz√°g. Szavai szerint ez mindenkit, minden magyar embert √©rint, mindannyiunk k√∂z√∂s j√∂vŇĎj√©rŇĎl sz√≥l.

A kereszt√©nydemokrata politikus jelezte: a Fidesz √©s a KDNP term√©szetesen t√°mogatja a korm√°nyzat √°ltal ind√≠tott nemzeti konzult√°ci√≥t. Arra k√©rnek minden magyar embert, hogy p√°rt√°ll√°st√≥l f√ľggetlen√ľl, vegyen r√©szt abban, √©s mondja el a v√©lem√©ny√©t. A Fidesz kommunik√°ci√≥s igazgat√≥ja hangs√ļlyozta: csak akkor gyŇĎzhetj√ľk le az elŇĎtt√ľnk √°ll√≥ neh√©zs√©geket, ha √∂sszefogunk, √©s ennek fontos eszk√∂ze a nemzeti konzult√°ci√≥.

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretn√©, ha a j√∂vŇĎben is olvashatna ilyeneket?

A Cs√≠pŇĎs teljesen f√ľggetlen h√≠rport√°l a korm√°nyt√≥l.¬†C√©lunk a Mak√≥ √©s t√©rs√©gi val√≥s√°g bemutat√°sa, k√ľzdelem a korrupci√≥ √©s a k√∂z√©leti arrogancia ellen.¬†Nem √°ll m√∂g√∂tt√ľnk milli√°rdos √©s nem vagyunk kit√∂mve k√∂zp√©nzzel sem. √Čppen ez√©rt mŇĪk√∂d√©s√ľnkre az olvas√≥k, az √Ėn√∂k¬†seg√≠ts√©g√©re van sz√ľks√©g√ľnk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOV√ĀBB A R√ČSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-c√≠met nem tessz√ľk k√∂zz√©.

Legfrissebb híreink

Kevés a covid-tesztelés, a WHO egyre kevésbé lát tisztán

A koronav√≠rus terjed√©s√©nek nyomon k√∂vet√©s√©re sz√≥l√≠totta fel a nemzetk√∂zi k√∂z√∂ss√©get az Eg√©szs√©g√ľgyi Vil√°gszervezet fŇĎigazgat√≥ja kedden Genfben tartott sajt√≥konferenci√°j√°n. Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz arra h√≠vta fel a figyelmet, hogy az ENSZ szakos√≠tott szervezete egyre kev√©sb√© l√°t tiszt√°n a tesztel√©sek cs√∂kkenŇĎ sz√°ma miatt.

Tov√°bb ¬Ľ

99 milli√≥ forint tartoz√°sa van a mak√≥i-h√≥dmezŇĎv√°s√°rhelyi k√≥rh√°znak

A Magyar √Āllamkincst√°r legfrissebb adatai szerint m√°rcius v√©g√©n 16,1 milli√°rd forinttal tartoztak az eg√©szs√©g√ľgyi int√©zm√©nyek. A Csongr√°d-Csan√°d Megyei Eg√©szs√©g√ľgyi Ell√°t√≥ K√∂zpont H√≥dmezŇĎv√°s√°rhely-Mak√≥ int√©zm√©ny ad√≥ss√°ga 99 milli√≥ forint.

Tov√°bb ¬Ľ

kapcsolódó cikkeink

99 milli√≥ forint tartoz√°sa van a mak√≥i-h√≥dmezŇĎv√°s√°rhelyi k√≥rh√°znak

A Magyar √Āllamkincst√°r legfrissebb adatai szerint m√°rcius v√©g√©n 16,1 milli√°rd forinttal tartoztak az eg√©szs√©g√ľgyi int√©zm√©nyek. A Csongr√°d-Csan√°d Megyei Eg√©szs√©g√ľgyi Ell√°t√≥ K√∂zpont H√≥dmezŇĎv√°s√°rhely-Mak√≥ int√©zm√©ny ad√≥ss√°ga 99 milli√≥ forint.

Tov√°bb olvasom ¬Ľ

J√ļlius 1-ig maradnak a hat√≥s√°gi √°rak

A korm√°ny j√ļlius 1-ig meghosszabb√≠tja az √°rkorl√°toz√≥ int√©zked√©seket, teh√°t mind az √ľzemanyag √°ra, mind a kiv√°lasztott √©lelmiszerek √°ra j√ļlius 1-ig v√°ltozatlan marad – jelentette be Orb√°n Viktor a¬†Facebook-oldal√°n¬†a szerdai korm√°ny√ľl√©s ut√°n.

Tov√°bb olvasom ¬Ľ