📺 Jakab Péter: a miniszterelnök-jelöltek ne magukról, vagy a másikról, hanem az országról beszéljenek

Jakab Péter, a Jobbik elnöke stílszerűen a kormány mögül üzent a kormány elrántásán veszekedő Márki-Zay Péter-Karácsony Gergely párosnak: az előválasztás legfontosabb hozadéka, hogy végre a miniszterelnök-jelöltek az ország jövőjéről beszélhetnek, ezért is volt számára csalódás, hogy tegnap két sajtótájékoztatót is tartottak az ellenzéki jelöltek, de valahogy egyik sem az ország jövőjéről szólt, hanem sokkal inkább arról, hogy ki lép vissza, vagy ki nem lép vissza a másik javára. 

Felidézte azt is, hogy az egyik jelölt azt mondta, hogy ő már mindent átgondolt, és neki van a legjobb programja és ő már nem hajlandó visszalépni, mire megszólalt a másik, hogy ezt jó lenne még egyszer átgondolni, erről tárgyalni kell, miközben korábban még azt mondta, hogy hajlandó visszalépni és az utolsó pillanatban félrerántani a kormányt. 

“Annyira jó lenne, ha az előválasztás második fordulója végre nem a visszalépegetésekről, nem a pozíciók osztogatásáról szólna, hanem valóban az ország jövőjéről.

És annyira jó lenne megérteni, senkinek nem kell félrerántania a kormányt, hiszen az ellenzéki összefogás pontosan arról szól, hogy itt mindenkinek egy irányba kell kormányoznia az országot, közös program mentén, amit nem Márki-Zay Péter, nem Karácsony Gergely, nem Dobrev Klára alkot meg, hanem hat ellenzéki párt közösen”  – emlékeztette az előválasztás második fordulójában résztvevőket Jakab Péter.

Ezért arra kért mindenkit,

,,vigyázzunk az ellenzéki összefogásra”.

Egy kicsit kevesebbet foglalkozzunk önmagunkkal, kicsit kevesebbet foglalkozzunk egymással, és sokkal többet az országgal – tette még hozzá, szerinte ugyanis ha Karácsony Gergelyék így tesznek, a győzelem nem fog elmaradni. 

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

7 éve hunyt el Juhász Ferenc, a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, kétszeres Kossuth-díjas és József Attila-díjas magyar költő, szerkesztő, a Digitális Irodalmi Akadémia alapító tagja.

Tovább »

A Pápay diákjai kapták a sütivásár megmaradt finomságait

Az adventi gyertyagyújtáson jótékonysági sütivásárt tartott az Angyalsóhaj Alapítvány. A vasárnapi akcióra összegyűlt süteményekből megmaradt, becsomagolt finomságokat a Pápay Endre Általános Iskola és Szakiskola diákjai kapták meg – adta hírül a polgármester férjéhez köthető szervezet.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink