Jakab Péter: ezt a fene nagy gazdasági növekedést mikor fogja Orbánon kívül más is érezni?

„Miközben a miniszterelnök azzal dicsekszik, hogy a magyar gazdasági növekedés a harmadik legmagasabb Európában, megnéztem mit jelent ez a valóságban” – írta közösségi oldalán Jakab Péter, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje.

A jobboldali néppárt politikusa felsorolta, hogy

  • a KSH szerint az elmúlt egy évben a fizetések körülbelül 3 százalékkal nőttek.
  • A forint közben 5 százalékkal gyengült, vagyis az árak jobban emelkedtek, mint a bérek. A pénzünk egyre kevesebbet ér. Főleg, ha azt nézzük, hogy egy év alatt az étolaj 25 százalékkal, a margarin, a liszt meg a tojás közel 8 százalékkal lett drágább. 

Hozzátette, hogy az utóbbi időben nézte a Fidesz plakátjait, de olyat nem látott, ahol a kormány megkérdezné, hogy dühíti-e az embereket a mérhetetlen drágulás, ezért írásbeli kérdést tett fel a miniszterelnöknek arról, hogy „ezt a fene nagy gazdasági növekedést mikor fogja rajta kívül más is érezni”.

„Az én válaszom az, hogy akkor, amikor majd elvesszük az övét, mert abban van a mi pénzünk is. Az ő válasza meg gondolom az lesz, hogy Soros, Brüsszel, bohóc, moslékkoalíció és ezek kombinációja. A ti válaszotokat pedig remélem a választáson fogjuk megkapni, amikor is elkülditek ezt a bandát oda, ahová valók. Ott fog kezdődni a valódi gazdasági növekedés”

– írta Jakab Péter, hozzátéve: tisztességes kormányra van szükség, hogy végre ne az jusson előre, aki hajlandó a miniszterelnökkel lopni, hanem az, aki tehetséges, aki szorgalmas, aki jól dolgozik.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Mégsincs béke? A kiszombori polgármester támogatója Facebookon gyalázza az egyik képviselőt

Akinek néha a Makón élek nevű csoport színvonala és hangneme túl sok, az még nem találkozott a Kiszomboron élek csoporttal. A hétvégén Szirbik Imre egyik támogatója alázta Endrész Erzsébetet, a község díszpolgárát, önkormányzati képviselőt – a poszt egész hétvégén elérhető volt és még cikkünk írásakor is megtalálható.

Tovább olvasom »

A nap témája: Mínusz 5-10 fok között lesz az éjszakai hőmérséklet a héten

Alapvetően napos, de hideg idő várható a héten, csapadékra nem kell számítani. A legmagasabb nappali hőmérséklet a hét elején 0 Celsius-fok körül alakul, majd a hét közepétől lassan emelkedik a nappali felmelegedés mértéke, vasárnap kora délután már 3, 8 fok lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet mínusz 10 és mínusz 5 fok között várható egész héten, a fagyzugos helyeken hidegebb is lehet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak az MTI-hez vasárnap eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

Tovább olvasom »