Jakab Péter: Igazságot a devizásoknak!

Az Orbán-kormány útját személyes tragédiák tömege övezi: 18 ezer kilakoltatás, több százezer kifosztott hitelkárosult és a bankrendszerrel való kiegyezés, az emberek kárára! – írta pénteken bejegyzésében Jakab Péter a devizahitelek ügyével összefüggésben.

A Jobbik miniszterelnök-jelöltje úgy látja:

Az Európai bírósági ítélet sem kecsegteti sok jóval a károsultakat, de szerintünk ezt az egészet a magyar parlamentben kell megoldani!

Az ellenzéki pártelnök kifejtette, hogy új elszámolási törvényre van szükség és szerződésenként is meg lehetne vizsgálni az igazságtalan feltételeket, s a végén pedig megnézni, ki tartozik kinek.

A jobbikos politikus úgy véli, hogy le kell továbbá állítani a végrehajtói letiltásokat a kiskeresetűek körében. Addig is kilakoltatási moratóriumot és elsétálási jogot kell biztosítani, hogy megvédjük a legnagyobb bajban levőket!  – fűzte hozzá.

Képviselőtársaim az utóbbiakat 2013-ban követelték először a parlamentben. Nagy öröm számomra, hogy mára több ellenzéki párt is fontosnak tartja ezeket! Az előválasztás után a végleges közös program rendezni fogja azt, amit már tíz éve rendeznie kellett volna a kormánynak!

– hangsúlyozta Jakab Péter.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

45 éve hunyt el Kormos István, magyar költő, író, műfordító, dramaturg, kiadói szerkesztő; második felesége Rab Zsuzsa költőnő.

Tovább »

Szolidaritást vállaltak a JAG tanárai

Mint az ismert, ma, a pedagógusok világnapján kezdődtek azok a tiltakozások, amelyeket a pedagógus-szakszervezetek és a Tanítanék mozgalom felhívására szerveznek meg tanárok, diákok, szülők és a pedagógusokkal szolidaritást vállalók.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A nap témája: Elszállhatnak a temetkezési költségek is

Az utóbbi években stabilan, kiszámíthatóan emelkedtek a koporsós és hamvasztásos temetkezési alapszolgáltatások árai. Egészen mostanáig, ugyanis „a hazai temetkezési szolgáltatók bajba kerülhetnek a gazdasági környezet radikális romlása miatt, emiatt pedig komoly áremelések várhatóak a jövőben” – közölte a Magyar Temetkezési Szolgáltatók Egyesületének elnöke, Palkovics Katalin az rtl.hu érdeklődésére.

Tovább olvasom »

A nap témája: Betilthatják a szabad orvosválasztást és korlátozhatják a betegek látogatását

Megszüntetnék a szabad orvosválasztást, korlátoznák a betegek látogatását, erősítené az állami irányítást – egyebek mellett ezt is tartalmazza a hamarosan az Orbán-kormány elé kerülő, a belügyi tárca által tervezett, az egészségügy átalakítást célzó, összességében több száz milliárd forintot érintő javaslatcsomag – írja a Népszava.

Tovább olvasom »