Sorozatban ötödjére nyert a Makó FC

A Maros-partiak egy büntetőből szerzett góllal verték meg az MTK II-t az NB3 közép csoportjában. Ez volt sorozatban az ötödik győzelem, így a második helyen állnak hat forduló után.

MTK Budapest II. – Makó FC 0-1 (0-0)
NB3 közép csoport, 6. forduló. Vezette: Valu Tibor (Szilágyi, Molnár)

MTK: Varasdi – Godwords, Várkonyi, Kata (Miknyóczki 37′), Guth, Horváth, Balogh (Rimóczi 64′), Kovácsréti, Kosznkovszky, Kocsis (Fördős 82′), Fülöp. Vezetőedző: Kanta József.
Makó: Garamvölgyi – Belanka (Varga 46′), Tamaskó, Dóra, Pantelis, Rébék (Rabecz 46′), Nikitscher (Seres 78′), Magyar (Juhász 65′), Major (Széll 46′), Pócs, Sziklási. Vezetőedző: Siha Zsolt.

Gsz.: Pantelis 48′ (büntetőből)
Sárga: Horváth 32′, Várkonyi 80′, Kocsis 82′, Varasdi 90′, ill. Dóra 52′, Pantelis 80′, Garamvölgyi 90′.

(Fotó: mtkbudapest.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Újra kell tervezniük a kórházaknak a 2023-as költségvetésüket

A Népszava úgy értesült, hogy a kórházakat is elérte a központi kifizetési korlátozás és a pénzügyi szigor. A napilap értékelése szerint ezzel lényegében kézi vezérlés alá vonják a kórházi kasszákat. A kórházak gazdasági vezetőinek csütörtökön eligazítást tartottak, arról, hogy péntek délig újra kell tervezniük a 2023-as költségvetésüket, emellett október 31-ig a béreken felül csak a „betegellátással összefüggő”, tételesen engedélyeztetett számlákat fizethetik ki.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Élő fákat vágtak ki Gerizdesen

A Soproni utcában (is) élő fákat vágnak ki az utcán – tájékoztatta a Makói Csípőst egyik olvasónk. A kérdésére, miszerint a háztulajdonos tud-e róla azt válaszolták: nem tudják ki a gazda, de nekik van egy listájuk. Ez közterület és kivágják a fákat.

Tovább olvasom »