Jakab Péter: Orbán Viktor mások béréből és fizetéséből élt mindig is

„És van bőr a képén” – így reagált Jakab Péter, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje Facebook-oldalán Orbán Viktor pénteki rádióinterjújára, amiben a kormányfő többek között arról beszélt, hogy ő is a bérből és fizetésből közé tartozónak tartja magát. 

,,Orbán azt mondta, hogy – ahogy minden bérből és fizetésből élőt – őt is megviselte a válság, merthogy ő is bérből és fizetésből él. Ő, aki soha egy percet nem dolgozott a Parlament falain kívül. Ő, aki maximum mások béréből és fizetéséből élt mindig is. Ő, aki nem miniszterelnökként fog bevonulni a történelemkönyvekbe, hanem tolvajként, aki ellopott egy országot. Ez az ember ma azt hazudta, hogy ő tudja, milyen bérből és fizetésből élni. Egy frászt tudja. Lövése nincs arról, mit jelentenek a bizonytalan mindennapok, ahol csak két dolog biztos: az alacsony fizetés és a növekvő ár”

– írta Jakab Péter.

A Jobbik elnöke hangsúlyozta azt is, hogy a bérből és fizetésből élőket valóban megviselte a válság, a tolvajokat viszont nem. Orbán legszűkebb köre a válság alatt is 800 milliárddal lett gazdagabb – idézte föl.

,,Nekik a jövő kiszámítható maradt: dől a lé, ahogy eddig is. Minden más meg legyen a bérből és fizetésből élők baja, ahogy eddig is. Még pár hónap, és a kiszámítható jövő teljesen mást fog jelenteni tolvajnak és tisztességes magyarnak egyaránt. Egészen pontosan ezt: fizessenek meg a tolvajok, éljenek végre jól a magyarok!”

– szögezte le Jakab Péter. 

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

79 éve született Soltész Rezső, magyar énekes, dalszerző, szövegíró, lapkiadó.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink