Jakab: rendkívüli hír, most igazat fog közölni a TV2!

Az érthetetlen okból “Tényeknek” nevezett műsorban pár hónappal ezelőtt azt találták ki, hogy ingatlanbirodalmam van Kelenföldön, mert a rokonaim nem a híd alatt élnek, hanem egy-egy, hitelből vásárolt panellakásban – írja bejegyzésben a Jobbik elnöke. A Fővárosi Ítélőtábla jogerősen is kimondta, a TV2 hazudott, megint.

Jakab Péter szerint beszámolhattak volna mondjuk Orbán milliárdokból épülő hatvanpusztai majorságáról is, de nekik a panel lakás szúrta a szemüket. A jogerős ítélet azt jelenti, hogy a következő napokban olyan fog történni a “Tények” stúdiójában, amire szinte még soha nem volt példa: valóságot fognak a nézőkkel közölni. Még ha csak helyreigazításként is – fogalmazott a Jobbik elnöke.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

402 éve született Zrínyi Miklós, gróf, horvát bán, Zala és Somogy vármegyék örökös főispánja, nagybirtokos főnemes, költő, hadvezér és politikus, hadtudós.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink