Jobbik az amerikai eseményekről: vajon Orbánék is erre készülnek 2022-ben?

Íme, itt az eredménye annak a politikának, amit Orbán példaképe, Donald Trump leköszönő amerikai elnök folytatott azzal, hogy előre megkérdőjelezte a választások tisztaságát, és azóta sem volt hajlandó elismerni vereségét – írja közösségi oldalán Gyöngyösi Márton.

A Jobbik EP-képviselője szerint ha felidézzük a fideszes megmondóemberek vagy éppen Kövér László legutóbbi szereplését hasonlóságokat fedezhetünk fel, mint ami jelenleg Amerikában zajlik. 

Ezek a fideszesek ugyanis már most megpróbálják megkérdőjelezni a 2022-es választások eredményeit és a legképtelenebb rágalmakkal illetik az ellenzéket. Valószínűleg ugyanis már érzik, hogy bukás vár rájuk, ám nekik szinte semmi sem túl nagy ár, hogy korrupt rezsimjüket fenntartsák. Mi, magyarok viszont a történelem szemétdombjára fogjuk küldeni Orbán, Borkai, Kaleta és Szájer rendszerét! Nem akarunk olyan országban élni, ahol káosz uralkodik, nem kérünk Trump és Lukasenka helyi tanítványaiból

– írja bejegyzésében a Jobbik EP-képviselője.

A Washingtonban történt erőszakos cselekmények kapcsán az Alfahírnek azt mondta, szerinte a szolgálatok is felkészületlenek voltak, pedig az előjelek egyértelműnek tűntek.

Ez egy puccskísérlet volt Donald Trumptól az elnökválasztás eredményét beiktató kongresszusi döntés idejére időzítve. Trump hetek óta tüzeli a maga kemény magját.  Bejegyzéseiben, nyilatkozataiban csalást emleget. Ezek után nem egészen értem, hogy miért érte váratlanul a szolgálatokat a Capitolium elleni ostrom

– tette hozzá Gyöngyösi Márton.

(alfahir.hu)

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink