Jobbik az amerikai eseményekről: vajon Orbánék is erre készülnek 2022-ben?

Íme, itt az eredménye annak a politikának, amit Orbán példaképe, Donald Trump leköszönő amerikai elnök folytatott azzal, hogy előre megkérdőjelezte a választások tisztaságát, és azóta sem volt hajlandó elismerni vereségét – írja közösségi oldalán Gyöngyösi Márton.

A Jobbik EP-képviselője szerint ha felidézzük a fideszes megmondóemberek vagy éppen Kövér László legutóbbi szereplését hasonlóságokat fedezhetünk fel, mint ami jelenleg Amerikában zajlik. 

Ezek a fideszesek ugyanis már most megpróbálják megkérdőjelezni a 2022-es választások eredményeit és a legképtelenebb rágalmakkal illetik az ellenzéket. Valószínűleg ugyanis már érzik, hogy bukás vár rájuk, ám nekik szinte semmi sem túl nagy ár, hogy korrupt rezsimjüket fenntartsák. Mi, magyarok viszont a történelem szemétdombjára fogjuk küldeni Orbán, Borkai, Kaleta és Szájer rendszerét! Nem akarunk olyan országban élni, ahol káosz uralkodik, nem kérünk Trump és Lukasenka helyi tanítványaiból

– írja bejegyzésében a Jobbik EP-képviselője.

A Washingtonban történt erőszakos cselekmények kapcsán az Alfahírnek azt mondta, szerinte a szolgálatok is felkészületlenek voltak, pedig az előjelek egyértelműnek tűntek.

Ez egy puccskísérlet volt Donald Trumptól az elnökválasztás eredményét beiktató kongresszusi döntés idejére időzítve. Trump hetek óta tüzeli a maga kemény magját.  Bejegyzéseiben, nyilatkozataiban csalást emleget. Ezek után nem egészen értem, hogy miért érte váratlanul a szolgálatokat a Capitolium elleni ostrom

– tette hozzá Gyöngyösi Márton.

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Egy középiskolai tanár koldult Budapesten

Egy a Deák téren kolduló középsikolai tanárról osztott meg egy képet a Facebook-oldalán Tompos Márton a Momentum politikusa – szúrta ki a Propeller. A képen egy kartonpapaír látható amire az van írva: ,,Kérem segítsenek! Középiskolai tanár vagyok.”

Tovább »

Makó az első állomása a közlekedésbiztonsági oktatási programsorozatnak

Tizenkét városba, két fesztiválra és két gyermektáborba látogat el a ,,Road Safety – a biztonság az első” országjáró közlekedésbiztonsági oktatási programsorozat, amelyet óvodásoknak és alsó tagozatos általános iskolás tanulóknak szervez a HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. A korábbi húsz helyszínen több mint 45 ezren vettek részt a képzésen – közölte a szervező az MTI-vel.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Egy középiskolai tanár koldult Budapesten

Egy a Deák téren kolduló középsikolai tanárról osztott meg egy képet a Facebook-oldalán Tompos Márton a Momentum politikusa – szúrta ki a Propeller. A képen egy kartonpapaír látható amire az van írva: ,,Kérem segítsenek! Középiskolai tanár vagyok.”

Tovább olvasom »

Teljesen leégett egy Makovecz-épület Felvidéken

Teljesen megsemmisült a Makovecz Imre által tervezett köbölkúti szabadtéri színpad. 1996-ban adták át a honfoglalás 1100. évfordulója alkalmából. Május 12-én az esti órákban riasztották a tűzoltókat a helyszínre – számolt be róla a felvidek.ma.

Tovább olvasom »