? 10 ezer tábla csokoládét gyűjtöttek a Karitáció Alapítvány Bohócdoktorai

Családok, iskolák, cégek, szervezetek, egy szóval kicsik és nagyok közösen több mint 10.000 tábla csokoládét gyűjtöttek össze és tették sikeressé a Karitáció Alapítvány Bohócdoktorainak jótékonysági csokigyűjtését. Az összefogásnak köszönhetően minden idők legtöbb csokoládéja érkezett be – tájékoztatta oldalunkat a szervezet.

Még karácsony előtt a csokoládégyűjtő segítő programsorozatnak köszönhetően több ezer kórházban gyógyuló gyermek és rászoruló család számára kézbesítettek a bohócdoktorok csokoládécsomagot és tették ezzel örömtelibbé az ünnepi perceket. Az akció különlegessége az egyedi csokoládékra ragasztott üzenetekben rejlett, melynek köszönhetően a családjuktól elszakítva, magányosan, az otthon melegét nélkülözve ünneplő gyerekek Karácsonya is szebb lett egy-egy „Vigyázz magadra”, vagy „Szeretünk” üzenet által.

Ezért leírhatatlanul hálásak vagyunk minden adományozónak, hogy a kialakult helyzetben is számíthattunk rájuk.

,,A csokoládécsomagok küldése nem csak az ünnepi időszakra korlátozódik, szeretnék minden hónapban megörvendeztetni a beteg gyermekeket az édességekkel. Várjuk olyan egészségügyi intézmények jelentkezését, ahol gyermekek gyógyulnak vagy lábadoznak betegségükből és szívesen fogadják az édességeket”

– közölte Masa Márton, az alapítvány alapítója.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink