Jobbik: Az uniós tagságunkról is döntünk jövő áprilisban

A Jobbik közösségi oldalán hívja fel a figyelmet arra, hogy bár ez a szándék még nincsen kimondva a Fidesz részéről, azonban a Brüsszel elleni támadások valójában már az Európai Unióból történő kiválást előkészítő lépések, így 2022-ben erről is döntenek a magyar emberek.

A jobboldali néppárt szerint amint elfogynak az uniós források, onnantól kezdve a jelenlegi kormány nem fog kérni Európából, mivel jól tudják, hogy az uniós szervek által indított vizsgálatok következtében elveszthetik az ellopott uniós pénzeket. 2022-ben éppen ezért a magyar embereknek dönteniük kell arról, hogy a Keletet vagy a Nyugatot választják, ezt a választási lehetőséget pedig meg kell becsülni, mivel a magyar történelem korábbi időszakaiban ez nem mindig adatott meg.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

📺 Ledes közvilágítást építenek ki egész Kiszomboron

A község ezzel a beruházással próbál spórolni, számításaik szerint öt éven belül megtérül – derült ki a keddi testületi ülésen. Elfogadták Bajnóczi János költségcsökkentési javaslatait is és árajánlatot kérnek a mártélyi üdülő tetőszerkezetének felújítására.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A nap témája: A magyar lakosság több mint fele lejjebb veszi a fűtést

Alacsonyabb hőmérséklettel, gyorsabb zuhanyzási idővel és LED-es izzókkal terveznek spórolni a legtöbben a magyarok közül a megnövekedett rezsiárak miatt – derül ki az IKEA kutatásából. A megkérdezettek többsége szerint jobb lenne a 18 fok feletti hőmérséklet otthon, a legtöbben mégis lejjebb tekerik majd a termosztátot, és takarékos termékeket is igyekeznek beszerezni.

Tovább olvasom »