Útlezárások és parkolási tilalmak lesznek Makón augusztus 20. miatt

Néhány napig nem lehet majd autóval megállni a gimnázium és a kápolna között, a Csanád vezér téren pedig teljes útlezárás lesz 20-án este.

Megállni tilos lesz érvényben 2021. augusztus 18-án 10 órától augusztus 20. 23 óráig a Csanád vezér tér Erdei János Városi Sportcsarnok felőli oldalán, a kápolnától a József Attila Gimnáziumig. Teljes útlezárás lesz érvényben 2021. augusztus 20-án 18 órától 23 óráig a Csanád vezér téren, a Hollósy Kornélia utca, a Széchenyi téri körforgalom között mindkét oldalon, valamint a József Attila utcában a Teleki László utcáig – írják a mako.hu-n.

Néhány nappal a kezdete előtt tették közzé az augusztus 20-i programsorozatot. Mivel Hagymafesztivál nem lesz, ezeken a programokon kapcsolódhatnak ki a makóiak.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

113 éve hunyt el Mikszáth Kálmán magyar író, újságíró, szerkesztő, országgyűlési képviselő.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Bankot vált a makói önkormányzat, Csányi Sándorékhoz mennek

Augusztus elsejétől bankot vált az önkormányzat és a hozzá tartozó intézmények. Költségcsökkentéssel indokolták, valamint, hogy van Makón bankfiókjuk.a polgármesteri hivatal, az Egyesített Népjóléti Intézmény, a József Attila Városi Könyvtár és Múzeum, valamint a Makói Óvoda a Raiffeisennél vezeti a számláját.

Tovább olvasom »