? Jobbik: Nem is volt haditerv, a kormány hárítja a felelősséget

Lukács László György szerint a kialakult helyzetért a miniszterelnök a felelős, mert hagyta, hogy a vírus diktálja a tempót, a kormánypárti képviselők pedig most minden erejükkel próbálják hárítani a felelősséget.

A Jobbik egészségügyi szakpolitikusa elsőként megköszönte az egészségügyi-, szociális- és rendvédelmi dolgozók áldozatos munkáját. Ezt követően a kialakult helyzetet értékelte. Szerinte a miniszterelnök hibát követett el, mert hagyta, hogy a vírus diktálja a tempót, ennek eredményeként pedig hazánk a környező országokhoz képest százezer főre vetítve aktív fertőzöttek arányában a legrosszabb számot produkálja.

A néppárti politikus úgy látja, nem is létezett semmiféle haditerv. Szót ejtett még Szarvas fidesz polgármesterének kijelentéséről, miszerint a a covidosokat úgy kell kezelni, mint a leprásokat. Követelte, hogy ne Magyarország ne legyen orosz laboratórium, ismeretlen oltásokkal ne kezeljék a magyarokat.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Kiderült a makói Fidesz összes jelöltje

Lázár János feltöltött egy fotót az oldalára, amin rajta kívül kilenc fő látható, Farkas Éva mint polgármesterjelölt és még nyolcan, akik vélhetően a Fidesz képviselőjelöltjei lesznek Makón.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Négy éve nincs szülészet Makón

Hogy szünetel a fekvő szülészet-nőgyógyászati osztály Makón, az a nyilvánosság számára a 2020. március 25-i testületi ülésen derült ki. Mindezt a veszélyhelyzetre való tekinttel Dr. Kallai Árpád főigazgató rendelte el. Ez az állapot azóta sem változott.

Tovább olvasom »