Jobbik: Orbán bejelentette a nagy semmit, grátiszban pedig azt, hogy karantén-karácsonyt készül adni a magyaroknak

A „felelőtlen” kormány feje a mostani bejelentésével beismerte, hogy lényegében az elmúlt hetek szigorításai nem működtek, és nem voltak alkalmasak arra, hogy megállítsák a járványt. Magyarra lefordítva: halványlila gőzük sincs, mit kellene tenni. Orbán Viktor ősszel hagyta, hogy a vírus diktálja a tempót, ezért most itthon karantén-karácsonyra kell készülni – írja sajtóközleményében Dr. Lukács László György.

A Jobbik alelnöke, országgyűlési képviselője úgy véli, ,,ingyenes és széleskörű teszteléssel és a maszkviselési szabályok profi kialakításával nem kellene a magyaroknak a karácsonyukat várhatóan a családjuktól távol, magányosan tölteni, de ez Orbánt már úgy tűnik, nem érdekli.”

Lukács szerint Orbán egy hónapos szigorításai lényegében eredménytelenek lettek és hazánk Európa egyik legszerencsésebb országából az őszi második hullámra az egyik legnehezebb helyzetben lévő országává vált.

Az elmúlt hónapokban, ha Orbán nem hazánk Európai Uniós kilépésén dolgozott volna, hanem az Európai Unióval együttműködve a járvány megállítása érdekében buzgólkodott volna, akkor nem kellene karanténban tölteni az ünnepeket

– fűzte hozzá a jobbikos képviselő.

(Kiemelt fotó: Orbán Viktor / Facebook)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink