Jobbik: Orbán bejelentette a nagy semmit, grátiszban pedig azt, hogy karantén-karácsonyt készül adni a magyaroknak

A „felelőtlen” kormány feje a mostani bejelentésével beismerte, hogy lényegében az elmúlt hetek szigorításai nem működtek, és nem voltak alkalmasak arra, hogy megállítsák a járványt. Magyarra lefordítva: halványlila gőzük sincs, mit kellene tenni. Orbán Viktor ősszel hagyta, hogy a vírus diktálja a tempót, ezért most itthon karantén-karácsonyra kell készülni – írja sajtóközleményében Dr. Lukács László György.

A Jobbik alelnöke, országgyűlési képviselője úgy véli, ,,ingyenes és széleskörű teszteléssel és a maszkviselési szabályok profi kialakításával nem kellene a magyaroknak a karácsonyukat várhatóan a családjuktól távol, magányosan tölteni, de ez Orbánt már úgy tűnik, nem érdekli.”

Lukács szerint Orbán egy hónapos szigorításai lényegében eredménytelenek lettek és hazánk Európa egyik legszerencsésebb országából az őszi második hullámra az egyik legnehezebb helyzetben lévő országává vált.

Az elmúlt hónapokban, ha Orbán nem hazánk Európai Uniós kilépésén dolgozott volna, hanem az Európai Unióval együttműködve a járvány megállítása érdekében buzgólkodott volna, akkor nem kellene karanténban tölteni az ünnepeket

– fűzte hozzá a jobbikos képviselő.

(Kiemelt fotó: Orbán Viktor / Facebook)

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Kiderült a makói Fidesz összes jelöltje

Lázár János feltöltött egy fotót az oldalára, amin rajta kívül kilenc fő látható, Farkas Éva mint polgármesterjelölt és még nyolcan, akik vélhetően a Fidesz képviselőjelöltjei lesznek Makón.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Négy éve nincs szülészet Makón

Hogy szünetel a fekvő szülészet-nőgyógyászati osztály Makón, az a nyilvánosság számára a 2020. március 25-i testületi ülésen derült ki. Mindezt a veszélyhelyzetre való tekinttel Dr. Kallai Árpád főigazgató rendelte el. Ez az állapot azóta sem változott.

Tovább olvasom »