Jobbik: Putyin és Európa között kell döntenünk április 3-án

Népek naprendszeréről“, „saját tengelye körül forgó országról” beszélve adott át ismét szóvirágcsokrot a cinikusan csak „békemenetnek hívott fideszes gyűlésen a maffiakormány feje. Olyan országról ábrándozott az újdonsült békegalamb, ami „nem enged a többi bolygó vonzásának, és nem hagyja, hogy idegen erők határozzák meg a röppályáját“. Ha nem Orbán lenne az, aki saját magának adta a kilincset Vlagyimir Putyin dolgozószobájában, tán hihető is lenne az őszinte aggodalom hazánk biztonsága és függetlensége iránt – írja közleményében a Jobbik.

Az ellenzéki párt szerint Orbán már egyre kevesebbeket képes megtéveszteni. Győzikék felvonultatásával persze lehet még próbálkozni, de a komolyan vehető emberek körében végzetesen elfogyott körülötte a levegő. Az orosz diktátor legalázatosabb szélkakasa hiába változott két nap alatt botcsinálta békemisszionáriussá, senki nem fogja elfelejteni, hogy a Putyin által pénzelt populista kebelbarátaival Európa elaknásításán munkálkodott – jelentette ki a Jobbik.

Orbán politikai jövőjéről úgy vélik, nem csak az lehet kínos számára, hogy a háború Európa-szerte kilökte a Druzsba-érdemrendes csontvázakat a szélsőjobbos szekrényekből, de korábbi szövetségesei is már annak nézik, ami: egy lesajnált Putyin-bohócnak. Neki is üzentek most egykori barátai. A lengyel miniszterelnök ezt írja: „A történelmet a háború tépázta Kijevben írják. A szabadság itt harcol a zsarnokság világával szemben.” És ott bizony harcolnak az orbáni világgal szemben is. A gyáva Orbán pedig? Nos, ő fél szemmel Moszkvát lesve, szokás szerint a lapítást választotta – közölték.

A háborús veszély valóban az egekbe emeli a választás tétjét – csak nem úgy, ahogy Orbán képzeli. Most Putyin és Európa között kell döntenünk. A Fidesz ereje a gyűlölet, a mi erőnk az egység. Mi Április 3-án a szabadságot választjuk!

– zárul a Jobbik közleménye.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

75 éve született Kishonti Ildikó (született: Schnur Ildikó) magyar színésznő.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Indul a szúnyoggyérítés

Április 25-én kezdődik a központi szúnyoggyérítés, amelyet idén is a katasztrófavédelem koordinál. A szakemberek április végén a Tisza-tónál és Szolnoknál biológiai módszerrel lépnek fel a vérszívók ellen.

Tovább olvasom »