Jól dolgoznak, még öt évig maradnak

A Fidesz-többségű képviselő-testület 2020-ig meghosszabbította a városi cégek ügyvezető igazgatóinak megbízatását. A négy cégvezető továbbra is bruttó 350.000 forintért látja el feladatait. 

Ismeretes, Rácz Csaba, Bálint Márta és Mucsi Attila ,,közös megegyezéssel” távoztak a cégek éléről a választások után. Az új vezetőket az új városvezetés nevezte ki a téli hónapokban.

 

November 30-ig szólt a megbízatása Kisistók Tímeának (Makói Városi Televízió Nkft.), Zsámboki Erikának (Makói Városi Kulturális-Közművelődési
Nkft. – Hagymaház), Márton Imrének (Makói Városi Kulturális-Közművelődési Nkft. – Városi Sportcsarnok) és Nagy Nándornak (Városgazdálkodási Nkft., Városfejlesztő Kft.), ezt hosszabbították meg a legutóbbi ülésen 2020. november 30-ig.

Az előterjesztés szerint ,,szakmai színvonalon látták el munkájukat, panasz nem merült fel”, ezért pályázati eljárás mellőzésével megbízták őket. Bár Nagy Nándor két céget vezet, a pályázatok miatt fontos Városfejlesztő Kft. ügyvezetői posztját díjazás nélkül látja el.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: Nem mer hozzányúlni a Fidesz a 370 forintos euróhoz

Az Országgyűlés hétfői ülésnapján Z. Kárpát Dániel jobbikos képviselő felszólalásában arra emlékeztetett, a Fidesz ellenzékből még 250 forintos eurónál kérdőjelezte meg a kormány teljesítményét, azóta ők viszont több mint száz forintos drágulást vittek végbe, így kiszolgálva külföldi stratégiai partnereik érdekeit, akiknek jól jön a gyenge forint.

Tovább »

A nap idézete

72 éve született Szegeden Temesi Ferenc, Kossuth-díjas és József Attila-díjas magyar író, műfordító, drámaíró, forgatókönyvíró.

Tovább »

Újraavatták Espersit János sírját Makón

Espersit János támogatta József Attilát, jó viszonyban volt Juhász Gyulával, Móra Ferenccel, ő hívta Makóra Rudnay Gyulát és növendékeit 1925–27-ben a nyári művésztelepre. A római katolikus temetőben lévő sírját halálának 90. évfordulója alkalmából újraavatta az önkormányzat, a város és a József Attila Múzeum alapítványa, valamint a múzeum.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink