Jól dolgoznak, még öt évig maradnak

A Fidesz-többségű képviselő-testület 2020-ig meghosszabbította a városi cégek ügyvezető igazgatóinak megbízatását. A négy cégvezető továbbra is bruttó 350.000 forintért látja el feladatait. 

Ismeretes, Rácz Csaba, Bálint Márta és Mucsi Attila ,,közös megegyezéssel” távoztak a cégek éléről a választások után. Az új vezetőket az új városvezetés nevezte ki a téli hónapokban.

 

November 30-ig szólt a megbízatása Kisistók Tímeának (Makói Városi Televízió Nkft.), Zsámboki Erikának (Makói Városi Kulturális-Közművelődési
Nkft. – Hagymaház), Márton Imrének (Makói Városi Kulturális-Közművelődési Nkft. – Városi Sportcsarnok) és Nagy Nándornak (Városgazdálkodási Nkft., Városfejlesztő Kft.), ezt hosszabbították meg a legutóbbi ülésen 2020. november 30-ig.

Az előterjesztés szerint ,,szakmai színvonalon látták el munkájukat, panasz nem merült fel”, ezért pályázati eljárás mellőzésével megbízták őket. Bár Nagy Nándor két céget vezet, a pályázatok miatt fontos Városfejlesztő Kft. ügyvezetői posztját díjazás nélkül látja el.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

15 éve hunyt el Ács Károly (eredeti neve: Kovács Károly) Híd-díjas magyar költő, műfordító, szerkesztő.

Tovább »

Legalább 25 támogatót keres a Makói Csípős

Oldalunk célja a 2015-ös megalapítás óta Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Ezek a célkitűzések veszélybe kerültek, így számítunk azon Olvasóink támogatására, akik fontosnak tartják, hogy működjön Makón kormányfüggetlen sajtóorgánum.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink