Jól dolgoznak, még öt évig maradnak

A Fidesz-többségű képviselő-testület 2020-ig meghosszabbította a városi cégek ügyvezető igazgatóinak megbízatását. A négy cégvezető továbbra is bruttó 350.000 forintért látja el feladatait. 

Ismeretes, Rácz Csaba, Bálint Márta és Mucsi Attila ,,közös megegyezéssel” távoztak a cégek éléről a választások után. Az új vezetőket az új városvezetés nevezte ki a téli hónapokban.

 

November 30-ig szólt a megbízatása Kisistók Tímeának (Makói Városi Televízió Nkft.), Zsámboki Erikának (Makói Városi Kulturális-Közművelődési
Nkft. – Hagymaház), Márton Imrének (Makói Városi Kulturális-Közművelődési Nkft. – Városi Sportcsarnok) és Nagy Nándornak (Városgazdálkodási Nkft., Városfejlesztő Kft.), ezt hosszabbították meg a legutóbbi ülésen 2020. november 30-ig.

Az előterjesztés szerint ,,szakmai színvonalon látták el munkájukat, panasz nem merült fel”, ezért pályázati eljárás mellőzésével megbízták őket. Bár Nagy Nándor két céget vezet, a pályázatok miatt fontos Városfejlesztő Kft. ügyvezetői posztját díjazás nélkül látja el.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: Megszavazták az egészségügy átalakításáról szóló törvényt

A háziorvosi ellátást és a szakápolást is érintő módosítást fogadott el az Országgyűlés szerdán az egészségügyi törvényen – számolt be az MTI. A háziorvosi és a védőnői ellátást, az alapellátási ügyeletet és a szakápolást is érintő törvénymódosítást fogadott el az Országgyűlés 136 igen, 56 nem és 1 tartózkodó szavazattal.

Tovább »

A nap idézete

218 éve született Damjanich János (Jovan Damjanić, Staza, ma Horvátország) honvéd vezérőrnagy, az aradi vértanúk egyike.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink