Jótékonysági árverésre került a Makó anno könyvsorozat kézirata

A liciteket privát üzenetben kell megküldeni Halász Tamás szerkesztőnek 2020. április 5. 12.00 óráig. A befolyt összeg a makói kórházhoz kerül.

Jótékonysági árverésre ajánlom a Makó anno könyvsorozat összes részének (6 kötet), valamint Ménesi Gábor „Gyime” barátomnak köszönhetően a Makó sportja képekben könyvnek a kéziratát. A kéziratok dedikált, A/4-es méretű színes nyomatok lefűzve. Némelyik tartalmaz kézzel bejegyzett korrektori javításokat, valamint általam bejegyzett utolsó módosításokat a nyomdába kerülés előtt

– szól a szerkesztő felhívása.

Az árverésen befolyt összeget teljes egészében a Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ Makói Kórház és Rendelőintézet részére ajánlom fel. Kérek minden érdeklődőt, hogy ebben a nehéz járványügyi helyzetben támogassuk a makói egészségügyben dolgozók áldozatos munkáját. Bízom benne, hogy ezzel a kis segítséggel is hozzá tudunk járulni munkájuk könnyebbé és biztonságosabbá tételéhez. A befolyt összeget természetesen a győztes licitálók megnevezésével fogom átadni a kórház igazgatójának – írja.

A liciteket privát üzenetben küldjék meg részére az alábbiak szerint:

A kötet sorszáma (bal felső sarokban lévő piros szám), a licit összege és a felajánló neve. Az induló licit kötetenként 15.000 Ft, a licitlépcső 1.000 Ft.

Zárás: 2020. április 05-e 12.00 óra.

(Kiemelt fotó: archív/2018)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

,,A vakot (…) átvezetik az utcán, a bénán is segítenek, de a dadogóst mindenki csak kiröhögi.”

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Vizsgálják a Tisza és a Maros gátrendszerét

A Tisza és a Maros alsó szakaszának településeket, ipari és mezőgazdasági területeket és nem utolsó sorban emberéleteket is védő, 80 kilométeres gátrendszerét vizsgálják a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói roncsolásmentes módszerekkel – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

Tovább olvasom »