Jövő hét végén kiderül, mennyire volt hasznos a Makó KC felkészülése

[ad 1]

Az NB2-ben szereplő Makói Kézilabda Club január első hetében alapozással, majd labdás edzésekkel készült a február 20-i szezonkezdésre.

Az első felkészülési mérkőzéseket Kiskunfélegyházán az NB1/ B-s orosházi U23-asok ellen játszották, majd az NB2-es Köröstarcsa volt az ellenfél. Szervezés alatt vannak hétközi edzőmérkőzések vidéken, illetve hazai pályán is.

A klubnál változások történtek, mivel három játékos eligazolt hazai, illetve külföldi csapatokhoz. Hátráltatja a közös munkát az, hogy három játékos hosszabb ideje sérült, de reméljük, hogy a tavaszi szezon közepétől rendelkezésére állnak. Jelenlegi sérült: Zöldy Péter, Nagy Dávid és Sárosi Gergő. A nehézségek ellenére továbbra is cél, hogy a Makó a bajnokságban az első öt hely valamelyikén végezzen a tabellán.

A felkészülést nagyban elősegítheti, hogy a fiúk február 14-én részt vesznek Romániában, Nagyszentmiklóson egy nemzetközi tornán, ahol a makóiakon kívül a szerbiai Ada, a Kiskunfélegyháza és a házigazdák vesznek részt és amely a ,,Barátság-kupa” nevet viseli.

A bajnokság a Délkeleti csoportban február 20-án, szombaton kezdődik Kiskunhalason, remélhetőleg a Makó győztesen végez az első mérkőzésen.

A tavaszi sorsolást itt találhatja, a vezetőedzővel készült interjú pedig itt olvasható.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

87 éve született Garas Dezső (született Grósz), a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas magyar színművész, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A Makó anno könyvsorozat és Börcsök Attila gyűjteménye is a megye értéke lett

Négy Csongrád – Csanád Megyei Értékkel is gazdagabbak lettünk: Csongrád-Csanád Megyei tájékozódási futó sport, vasúttörténeti Alapítvány Gépészeti Gyűjteménye, a Makó anno könyvsorozat, valamint Börcsök Attila Néprajzi Különgyűjteménye került felvételre – olvasható a Csongrád–Csanád Megyei Értéktár pénteken megjelent beszámolójában.

Tovább olvasom »