A ,,nagybetűs életre” készülnek a Kerisek

[ad 1]

Szombat este 46 végzős kapott szalagot a Návay Lajos Szakképző Iskola és Kollégium bálján. A szülők, hozzátartozók három keringőt is láthattak, ezek mellett több énekes produkció is volt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ez a legszebb és a legvártabb rendezvény az iskola életében, fogalmazott Kozák György megbízott intézményvezető szombat este. Mint mondta, nagy hagyománya van az iskolában, fontos az első bálozók és a végzősök számára is. – A szalagban benne van az összes dolgozat, tanulásra fordított idő, öröm, tanáraitok, társaitok – jelentette ki köszöntőjében.

Az este folyamán Janicsek Roland és Magda Nikolett jelenlegi, valamint Hetényi Dávid volt tanuló énekelt. A ,,B” osztály csak bécsit, de az ,,A” angol keringőt is táncolt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

– Féltem, hogy az emeléseknél nehogy lecsússzak ebben a nagy menyasszonyi ruhában, de rendben ment minden – fogalmazott Simon Alexandra. Számára sokat jelent a szalag, úgy véli, ez az érettség jele és reméli, hogy az érettségin is úgy teljesítenek majd, ahogy a táncon. Arra már nagyon készülnek, bár a matektól fél egy kicsit. A jövőben tanító, vagy munkaügyi és társadalombiztosítási ügyintéző szeretne lenni, idővel a testnevelő edzői szakot is elvégezné.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gémes Zoltán nem tartja magát táncoslábúnak, de szeret táncolni, szerinte jól sikerült a keringőjük. A bált nagyon várta. – Az egyik legfontosabb nap az életemben, jó érzés, hogy megvan a gyümölcse a tanulásnak, most már jöhet a ,,nagybetűs élet” – lelkendezett. Az elmúlt három és félévben rengeteg élménnyel gazdagodott, ebből kiemelte a 2014-es romániai osztálykirándulást. – Jól összekovácsolta az osztályt és rátaláltam életem szerelmére is – árulta el.

A szalagavatón készült képek a galériában láthatók.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Bedrogozva verte agyon, majd gyújtotta fel kislányát egy aradi férfi

Mint arról beszámoltunk, egy gyermek részben megégett holttesttét október 31-én találta meg egy aradi temető közelében egy kutyát sétáltató férfi. Az aradi törvényszéki ügyészség megállapította, hogy kábítószer hatása alatt volt tettének elkövetésekor a 23 éves aradi férfi – számolt be róla az aradihirek.ro.

Tovább »

Hamarosan indul a tram-train próbaüzeme

A vasút-villamos a napokban sikeresen teljesítette a hatóság által előírt 50.000 km-es hibamentes tartampróbát. 2021. november 29-től utasforgalmi próbaüzemben elindul a tram-train Hódmezővásárhely és Szeged között – közölte a MÁV szombaton. Április 15-ig a tram-traint minden utas ingyenesen veheti igénybe.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink