Kálmán Olga lett a DK frakciószóvivője

Kálmán Olgát, a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselőjét, korábbi műsorvezetőt, médiaszemélyiséget nevezte ki új szóvivőjének a DK frakciója – közölte a párt vasárnap.

Azt írták: „Kálmán Olga a Demokratikus Koalíció elnökségi tagjaként többször bizonyította, hogy az Orbán-rendszer elkötelezett ellenfele, és fáradhatatlanul fog harcolni a parlamentben országgyűlési képviselőként is a következő négy évben a magyar emberekért”.

Kálmán Olga 2019 óta a DK politikusa, korábban műsorvezetőként, riporterként dolgozott. Ő volt a DK jelöltje a 2019-es főpolgármesteri előválasztáson, de alulmaradt. Ehhez hasonlóan a 2021-es, Budapest 4-es számú választókerületének ellenzéki jelöltjéről döntő előválasztáson sem nyert Budán, legyőzte őt párbeszédes ellenfele, Tordai Bence, aki később egyéniben is nyerni tudott. Ettől függetlenül Kálmán Olga listáról a parlamentbe jutott a 2022-es országgyűlési választáson.

(Fotó: Kálmán Olga Facebook oldala)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink