Káoszt hozott a szilveszteri gyógyszertári ügyelet Makón

A mai napon, ha valakinek sürgősen szüksége volt/van gyógyszerre, azzal a ténnyel szembesül, hogy vasárnap van, ráadásul szilveszter és ilyenkor egy gyógyszertár van nyitva, de melyik? – így kezdődik olvasónk írása, amelyet nem csak nekünk küldött el, hanem megosztott a közösségi médiában is.

Írása szerint a legközelebbi patiķánál az volt kiírva, hogy a Kálvin utcai gyógyszertár az ügyeletes. Ezt furcsállta is, mert karácsony este, – ami szintén vasárnap volt, – akkor is ők ügyeltek, igaz, akkor pedig a Pingvin patika volt kiírva.

A Kálvin utcán már többen álltak tanácstalanul, mert a Kálvin utca van kiírva itt is, mégis a zárva tábla fityegett az ajtón. Hívták a kiírt számokat, de egyiket se vették fel, a központi ügyeleti számon pedig nem tudtak segíteni.

Végül egyórás telefonálgatás után, az egyik ismerős háziorvos révén kiderül, hogy a Tulipán gyógyszertár az ügyeletes. Szerencsére kocsival jöttem, szerencsére ismerem a várost, szerencsére nincs nagy bajom, van nálunk működőképes telefon, de mi van azzal, aki nem ilyen szerencsés? Akár az életébe is kerülhet ez a „kis” félre tájékoztatás!

– tette fel a kérdést olvasónk, aki azért boldogabb új évet kívánt a makóiaknak.

A Makói Hírek c. önkormányzati újságban is az olvasható, hogy december 31-én a Kálvin utcai gyógyszertár ad ügyeletet.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

91 éve hunyt el Ferenczi Sándor orvos, pszichoanalitikus, a magyar pszichoanalitikai iskola megteremtője.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink