Karácsonyi csokigyűjtés a kórházban fekvő gyerekeknek

A Karitáció Alapítvány Gyógyító Bohócdoktorai a korábbi évekhez hasonlóan az idén is jobbá, szebbé szeretnék tennék az ünnepet a kórházakba fekvő gyerekek számára az Önök segítségével.

Tavaly családok, iskolák, cégek, szervezetek közösen több mint 10.000 tábla csokoládét gyűjtöttek össze és tették sikeressé a Karitáció Alapítvány Bohócdoktorainak jótékonysági csokigyűjtését. Még karácsony előtt a csokoládégyűjtő segítő programsorozatnak köszönhetően több ezer kórházban gyógyuló gyermek és rászoruló család számára kézbesítettek a bohócdoktorok csokoládécsomagot és tették ezzel örömtelibbé az ünnepi perceket.

Az idei évben is egy–egy tábla csokival lehet támogatni a Karitáció Alapítvány bohócdoktorainak gyógyítást segítő
tevékenységét. Az alapítvány idén is több száz gyermek karácsonyi ünnepét szeretné boldoggá tenni azzal, hogy a kórházban fekvő gyerekeknek ajándékoz csokoládét. A családjuktól elszakítva, magányosan, az otthon melegét nélkülözve ünneplő gyerekek karácsonya is szebbé válhat.

Kérik, hogy a csoki mellé küldjünk egy szép üzenetet, egy rajzot, egy verset, melyet ők eljuttatnak a kórházakba. Az üzenet, jókívánság sokat jelent azoknak a bent fekvőknek, akik hónapokon át küzdenek gyógyulásukért. Közösen éreztetjük, hogy nincsenek egyedül és hogy milyen sokan gondolnak rájuk, ezáltal erőt tudnak meríteni, ami segíti őket a nehéz mindennapokban.

Adomány leadás (csokigyűjtés):

Az adományokat 2021. december 17-ig fogadják a bohócdoktorok a Karitáció Alapítvány irodájában. Cím: 6725 Szeged, Kálvária tér 31. (Erre a postacímre távolról is küldhető csokoládé!) Telefonszám: +36-30-6822044. Nyitvatartás: szerda: 9:00-17:00

További gyűjtőpontokat keresnek

Boltosokat, pedagógusokat, cégeket keresnek, akik az ott helyben összegyűjtött táblás csokikat a központba segítenek
juttatni. Telefonos információ (munkanapokon, munkaidőben): +36-30-6822044. Visszajelzéseket várnak gyűjtőpontok lehetősége ügyében: info@karitacio.hu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Teljesítménytúra a töltésen

A Csongrád Megyei Természetbarát Szövetség (CSMTSZ) 2022. január 22-én (szombaton) rendezi meg hagyományos téli teljesítménytúráját gyalogosok és terepfutók számára.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink