Lezárták a hivatal Úri utcai bejáratát és csak indokolt esetben lehet bemenni

A koronavírus járvány intenzív terjedése miatt korlátozásokat jelentett be a Makói Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadásához kapcsolódóan dr. Kruzslicz-Bodnár Gréta jegyző – olvasható a város honlapján.

Ezek a következők:

  • A Makói Polgármesteri Hivatal arra kéri az ügyfeleket, hogy amennyiben lehetséges, elsődlegesen telefonon, illetve e-mail útján intézzék ügyeiket ( 62/511-861-es, 62/511-800-as telefonszámon és az info@mako.hu-n).
  • Akiknek az intézendő ügyeik megkívánják a személyes megjelenést, a Polgármesteri Hivatal az udvar felőli ablakon elérhető 2 irodában ügyfélfogadást tart. a Hatósági csoport által intézett ügyek tekintetében az ügyfélfogadás a megszokott iroda udvar felőli ablakánál történik. Minden egyéb ügyben a két épületrészt összekötő folyosó egy irodájának ablakánál történik az ügyfélfogadás akként, hogy az ott lévő ügyintéző lehívja az ügyfélhez az eljárni jogosult munkatársat.
  • A pénztár működése is fentiek szerint történik.
  • A Polgármesteri Hivatal épületébe – amennyiben a belépés indokolt, mert ügyének intézése más módon nem lehetséges – ügyfél kizárólag orrot és szájat eltakaró maszkban, valamint a kihelyezett fertőtlenítőszer használata után, az épület Főbejáratán és az udvar felöli főbejáratán léphet be, a Hivatal Úri utca felőli bejáratát lezárják.

A szabályok 2021. november 8-án léptek életbe.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Több ezren tüntettek a pedagógusok mellett és az oktatásért

Tüntetést szervezett több pedagógusszervezet szombat délután öt órára a Klebelsberg Központ Bajcsy-Zsilinszky úti épülete elé. A november 30-i elbocsájtások ellen tiltakoznak: három budapesti gimnáziumból nyolc tanárt rúgtak ki azonnali hatállyal. A szervezők szerint több ezren lehettek az eseményen – írja az Euronews.

Tovább »

A földhivatalokban is szünetel majd az ügyintézés

A legtöbb állami ügyfélszolgálathoz hasonlóan az ingatlanügyi hatóságoknál is szünetel december 22. és január 9. között az ügyintézés. Az ez idő alatt beérkezett kérelmeket a földhivatalok január 9-én dolgozzák fel, ezért az ügyfélszolgálatok legkorábban január 10-én nyitnak ki.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink