📷 Karácsonyoztak a Galamb iskolában

Kedd délelőtt tartotta hagyományos karácsonyi programját a Galamb József Mezőgazdasági Technikum és Szakképző Iskola.

Az iskolában kihasználták a diákklub adta lehetőségeket: a diákok sütöttek-főztek, készült a mézeskalács, a sült alma, a kókuszgolyó. Rendeztek sorversenyt a két terápiás kutya bevonásával, valamint társasjátékokkal foglalták le a diákokat. A nap végét közös műsorral zárták.

A tanév közbeni programoknak köszönhetően nagyon összetartó közösség alakult ki. Sajnos az elmúlt másfél, két évben sokszor zárták be az iskolát, különböző osztályok kerültek karanténba. Ezért különösen fontosnak tartjuk, hogy az osztályközösségeket újraépítsük, ebben a diákklubnak és a két iskolakutyának is nagy szerepe van. A klub alulról jövő kezdeményezésként indult, 3 évvel ezelőtt avattuk fel – fogalmazott Horváth Zoltán igazgató.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Változik a forgalmi rend a szegedi klinikáknál

A Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Északi-Klinikaparkjának területén, az épületek körül úttestfelújítás zajlik. A munka zavartalanságának biztosítása érdekében változik a forgalmi rend is – olvasható az egyetem oldalán.

Tovább »

Zárva lesz a városháza

Igazgatási szünet lesz az önkormányzatnál december 22. és január 6. között, addig egyablakos ügyeleti rendszerben lehet ügyet intézni néhány órában.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Zárva lesz a városháza

Igazgatási szünet lesz az önkormányzatnál december 22. és január 6. között, addig egyablakos ügyeleti rendszerben lehet ügyet intézni néhány órában.

Tovább olvasom »

Makón is gyűjt szeretetcsomagokat az Alföldvíz

Az Alföldvíz az idei évben több olyan jótékonysági kezdeményezéshez csatlakozott, melyek szerény körülmények között élő Békés és Csongrád-Csanád megyei családoknak gyűjtenek adományokat. A beérkezett felajánlásokat továbbítjuk azoknak a szervezeteknek, akik megajándékozzák a rászoruló családokat – olvasható a szolgáltató honlapján.

Tovább olvasom »