Adományból vásárol játékokat a Kassai óvoda

100 ezer forintot adott képviselői alapjából Gáspár Sándor a Makói Óvoda Kassai Utcai Tagintézményének karácsony alkalmából. Az óvoda játékokra fordítja az összeget.

Gáspár Sándor 1990 óta önkormányzati képviselő, előtte tanácstag volt és már akkor is sokat segített az óvodának. – Ide jártam, ahogy a két lányom is, most pedig az unokám. Karácsonykor mindig 50 ezer forintot adtam, vettem fenyőfát, szaloncukrot. Most 100 ezer forintot adtam az óvodának, a képviselői alapom teljes részét – fogalmazott a Makói Csípősnek a képviselő. Erről a 100 ezer forintos keretösszegről egyébként nemrég döntött a testület.

Az óvoda kültéri, összerakható játékokat vásárol a pénzből. Az intézmény vezetése örült neki, hogy segített a körzet képviselője, mert egyébként a játékok is nagyon drágák.

A képviselő oldalunknak elárulta, ők úgy töltik az ünnepeket, hogy december 25-én együtt van a család – ez régi hagyomány, még a nagyszülei is így tartották a karácsonyt. Ilyenkor nem is az ajándékozás a lényeg, hanem a szeretet és hogy együtt van a család – véli Gáspár Sándor.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink