? Két év után végre tarthattak záró kiállítást

Csütörtök délután tartotta képzőművészeti vizsgakiállítását a Makói Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola a Hagymaházban. A diákok alkotásai május 22-ig tekinthetők meg.

Az intézmény az elmúlt két évben a vírushelyzet miatt nem tudta megtartani a szokásos év végi záró kiállítását, de most erre idén újra volt lehetőség.

A városban a Bartók épülethez tartozó Bagolyvárban jelenleg 6 képzőművészeti csoport van 88 fővel. A tanulók többsége a Bartókból kerül ki, de vannak tanulók a József Attila Gimnáziumból, a Kálvin iskolából és a Szignumból. Az Almási épületben 11 tanuló van.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Lángszórós Alakulat: milliók mentek el városi rendezvényekre, de a Makó FC tönkretevői bujkálnak

Eddig úgy gondoltuk, hogy nem feladatunk a politikába beleszólni, de a politika beleszólt a csoport életébe. Sajnos városunk vezetése nem képes felelősséget vállalni, sem önállóan dönteni olyan kérdésekben, melyek meghatározzák a városban élők jövőjét – fogalmaztak oldalukon a makói Lángszórós Alakulat tagjai.

Tovább olvasom »