Két napi számlakedvezményt ad a Telekom a hiba miatt

Az új androidos set-top-boxot használó Telekom TV ügyfelek országszerte fennakadásokat tapasztalhattak a szolgáltatásban péntek kora estétől szombat délelőttig. Emiatt a 1414-en is fennakadások adódtak a megnövekedett várakozás miatt.

A társaság posztjához rengeteg felháborodott hozzászólás érkezett.

A tévészolgáltatás végül szombaton fél 10 körül indult el újra. Azt írták: már a www.telekomtvgo.hu webes felületen és a Telekom TV GO applikáción keresztül is be lehet jelentkezni. Amennyiben a set-top-box-ot továbbra is hibát jelez, érdemes azt újraindítani.

Hozzáteszik: tekintettel a probléma elhúzódására, a Telekom TV kedvezmények nélküli, díjcsomag alap havidíjából 2 napra számlakedvezményt adnak az érintetteknek, amelyet a májusban kiállított számlában érvényesítenek.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Magyarország is támogatja az új szankciókat, még ha mást is állít a kormány

Azzal kapcsolatban, hogy Magyarország ellenzi a további szankciók bevezetését, Peter Stano külügyi szóvivő felidézte Josep Borrell külügyi főképviselő csütörtöki nyilatkozatát, amelyet Borrell 27 (ezt kétszer is elmondta) tagállam nevében tett. Ebben a következő szerepel: ,,partnereinkkel együttműködve a lehető leghamarabb további korlátozó intézkedéseket terjesztünk elő Oroszországgal szemben.”

Tovább »

A nap idézete

77 éve hunyt el Bartók Béla, magyar zeneszerző, zongoraművész, népzenekutató, a közép-európai népzene nagy gyűjtője, a Zeneakadémia tanára; a 20. század egyik legjelentősebb zeneszerzője.

Tovább »

Legyőzte a paksiakat a Makó FC

Egyórányi játék után 2-0-ra vezettek a hazaiak, a paksi erőfeszítések csak a szépítésre voltak elegendőek. A makóiak a középmezőnyben tartózkodnak a tabellán.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink