Két napi számlakedvezményt ad a Telekom a hiba miatt

Az új androidos set-top-boxot használó Telekom TV ügyfelek országszerte fennakadásokat tapasztalhattak a szolgáltatásban péntek kora estétől szombat délelőttig. Emiatt a 1414-en is fennakadások adódtak a megnövekedett várakozás miatt.

A társaság posztjához rengeteg felháborodott hozzászólás érkezett.

A tévészolgáltatás végül szombaton fél 10 körül indult el újra. Azt írták: már a www.telekomtvgo.hu webes felületen és a Telekom TV GO applikáción keresztül is be lehet jelentkezni. Amennyiben a set-top-box-ot továbbra is hibát jelez, érdemes azt újraindítani.

Hozzáteszik: tekintettel a probléma elhúzódására, a Telekom TV kedvezmények nélküli, díjcsomag alap havidíjából 2 napra számlakedvezményt adnak az érintetteknek, amelyet a májusban kiállított számlában érvényesítenek.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Vezsenyi László után egy másik JAG-os pedagógusra is rászállt a tankerület

A József Attila Gimnázium új némettanára nagy lelkesedéssel kezdte el a tavalyi tanévet, de a hónap végén azt vette észre, hogy csaknem gyakornoki fizetést kap, noha már 27 úgynevezett „kiszámolt éve” van. Miután három levélben is hasztalan kérte a tankerülettől, hogy az elmaradt pénzeket fizessék ki, segítségért folyamodott a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ) ügyvédeihez.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A nap témája: Módosították a mérgező gyárakról szóló kormányrendeletet, de nem zárták ki az akkugyárakat

A múlt héten a kormány a háborús veszélyhelyzetre hivatkozva elrendelte, hogy a környezetvédelmi hatóság a jogsértés megszüntetése érdekében határozathozatal helyett környezetvédelmi hatósági szerződést köthet az adott céggel. Azóta pontosították a rendeletet, de az akkumulátorgyárakat továbbra sem zárták ki.

Tovább olvasom »