Saját oldalán hirdeti a kormány a földeáki tornacsarnokot

A földeáki gyermekek már egy hatalmas tornacsarnokban sportolhatnak, legyen szó fociról, röplabdáról vagy kézilabdáról – olvasható a Magyarország Kormánya oldalon és egy rövid videót is csatoltak.

Egy anyuka arról beszél, neki két gyermeke jár a földeáki iskolába és hatalmas örömmel fogadták, hogy egy ekkora tornateremben tornázhatnak. Egy másik édesanya elmondta, gyermeke nagyon örült neki és nagy örömmel mesélt róla otthon.

A videóban Tóth Imre, a Földeáki Návay Lajos Általános Iskola igazgatója, a község alpolgármestere felidézte, hogy eddig egy 60-70 négyzetméteres tornaszobában sportoltak, úgyhogy nagyon örülnek, hogy megépült ez az új csarnok, régi álmuk volt. Elmondása szerint a település minden lakója nagyon várta, sőt még a környéken élők is.

Egy hasonló tornaterem már állna Makón is, Újvároson, a Justh Gyula utcán, azonban évekig nem történt semmi az üres telken, végül a beruházás elkerült az önkormányzattól és a Beruházási Ügynökség bonyolítja le. A munkálatok már elkezdték.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

📺 Varga Ferenc: Nonszensz, hogy egy kukásautón dolgozó sokkal többet keres, mint egy kezdő pedagógus

“Láthatjuk, hogy a kormány folyamatosan azzal hakzinik, hogy majd a következő három évben 10-10 százalékkal megemeli a bérüket. De azt gondolom, hogy nonszensz az, nem lenézve a szakmát, hogy egy kukásautón dolgozó sokkal többet keres, mint egy kezdő pedagógus, aki a jövő nemzedékét neveli gyakorlatilag” – mondta Varga Ferenc, a Jobbik országgyűlési képviselője az N1TV Képviselő vágta című műsorában.

Tovább olvasom »

📷 📺 Elbúcsúztatták a szurkolók a Makó FC-t

Mint az ismert, az önkormányzat bejelentette, nem tudják fenntartani a stadiont. Ennek hírére a csapat visszalépett az NB3-as bajnokságtól. A drukkerek elbúcsúztatták a fiúkat vasárnap délután. Bár meghívták, Farkas Éva polgármester nem volt jelen az eseményen és a városvezetést sem képviselte senki.

Tovább olvasom »