Saját oldalán hirdeti a kormány a földeáki tornacsarnokot

A földeáki gyermekek már egy hatalmas tornacsarnokban sportolhatnak, legyen szó fociról, röplabdáról vagy kézilabdáról – olvasható a Magyarország Kormánya oldalon és egy rövid videót is csatoltak.

Egy anyuka arról beszél, neki két gyermeke jár a földeáki iskolába és hatalmas örömmel fogadták, hogy egy ekkora tornateremben tornázhatnak. Egy másik édesanya elmondta, gyermeke nagyon örült neki és nagy örömmel mesélt róla otthon.

A videóban Tóth Imre, a Földeáki Návay Lajos Általános Iskola igazgatója, a község alpolgármestere felidézte, hogy eddig egy 60-70 négyzetméteres tornaszobában sportoltak, úgyhogy nagyon örülnek, hogy megépült ez az új csarnok, régi álmuk volt. Elmondása szerint a település minden lakója nagyon várta, sőt még a környéken élők is.

Egy hasonló tornaterem már állna Makón is, Újvároson, a Justh Gyula utcán, azonban évekig nem történt semmi az üres telken, végül a beruházás elkerült az önkormányzattól és a Beruházási Ügynökség bonyolítja le. A munkálatok már elkezdték.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Az emberek elkezdték felhalmozni az élelmiszert, lejárhat az árstop

A múlt hétvégén nemcsak a szokásos nagybevásárlást végezték el az emberek, hanem az árstopos termékekből is többet vásároltak, elkezdtek felhalmozni, mivel senki sem tudja, hogy a jövő héttől megszűnik-e az árstop, amelynek hatására hatalmasat drágulnának ezek a termékek – írja a Portfolio.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Vizsgálják a Tisza és a Maros gátrendszerét

A Tisza és a Maros alsó szakaszának településeket, ipari és mezőgazdasági területeket és nem utolsó sorban emberéleteket is védő, 80 kilométeres gátrendszerét vizsgálják a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói roncsolásmentes módszerekkel – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

Tovább olvasom »