Saját oldalán hirdeti a kormány a földeáki tornacsarnokot

A földeáki gyermekek már egy hatalmas tornacsarnokban sportolhatnak, legyen szó fociról, röplabdáról vagy kézilabdáról – olvasható a Magyarország Kormánya oldalon és egy rövid videót is csatoltak.

Egy anyuka arról beszél, neki két gyermeke jár a földeáki iskolába és hatalmas örömmel fogadták, hogy egy ekkora tornateremben tornázhatnak. Egy másik édesanya elmondta, gyermeke nagyon örült neki és nagy örömmel mesélt róla otthon.

A videóban Tóth Imre, a Földeáki Návay Lajos Általános Iskola igazgatója, a község alpolgármestere felidézte, hogy eddig egy 60-70 négyzetméteres tornaszobában sportoltak, úgyhogy nagyon örülnek, hogy megépült ez az új csarnok, régi álmuk volt. Elmondása szerint a település minden lakója nagyon várta, sőt még a környéken élők is.

Egy hasonló tornaterem már állna Makón is, Újvároson, a Justh Gyula utcán, azonban évekig nem történt semmi az üres telken, végül a beruházás elkerült az önkormányzattól és a Beruházási Ügynökség bonyolítja le. A munkálatok már elkezdték.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Csanádi Ferenc szemléletváltást hozna Kiszomborra

Összefogás és a szemléletváltás a legfontosabb programom – fogalmazott szombati zárófórumán Csanádi Ferenc. A független polgármesterjelölt szerint Kiszombornak rengeteg lehetősége lenne a fejlődésre, ami nem is elsősorban pénz kérdése, hanem akaraté.

Tovább olvasom »