Saját oldalán hirdeti a kormány a földeáki tornacsarnokot

A földeáki gyermekek már egy hatalmas tornacsarnokban sportolhatnak, legyen szó fociról, röplabdáról vagy kézilabdáról – olvasható a Magyarország Kormánya oldalon és egy rövid videót is csatoltak.

Egy anyuka arról beszél, neki két gyermeke jár a földeáki iskolába és hatalmas örömmel fogadták, hogy egy ekkora tornateremben tornázhatnak. Egy másik édesanya elmondta, gyermeke nagyon örült neki és nagy örömmel mesélt róla otthon.

A videóban Tóth Imre, a Földeáki Návay Lajos Általános Iskola igazgatója, a község alpolgármestere felidézte, hogy eddig egy 60-70 négyzetméteres tornaszobában sportoltak, úgyhogy nagyon örülnek, hogy megépült ez az új csarnok, régi álmuk volt. Elmondása szerint a település minden lakója nagyon várta, sőt még a környéken élők is.

Egy hasonló tornaterem már állna Makón is, Újvároson, a Justh Gyula utcán, azonban évekig nem történt semmi az üres telken, végül a beruházás elkerült az önkormányzattól és a Beruházási Ügynökség bonyolítja le. A munkálatok már elkezdték.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: A hét elején még esőre számíthatunk

Csapadékosabbá válik az időjárás a hét elején: többfelé kell esőre, záporra, zivatarra számítani, emellett élénk, olykor erős szél valószínű. A hét második fele szárazabbnak ígérkezik, csak elszórtan lehet zápor, zivatar, és a hőmérséklet csúcsértéke az átmeneti visszaesést követően a hét végére ismét megközelíti a 30 Celsius-fokot

Tovább »

A nap idézete

123 éve született Gábor Dénes (született Günszberg) Nobel-díjasmagyar fizikus, gépészmérnök, villamosmérnök, a holográfia feltalálója.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink