📺 Ki akart rabolni egy szegedi trafikot, de 24 órán belül elkapták

Huszonnégy órán belül azonosították, majd elfogták a rendőrök azt a férfit, aki egy dohányboltot rabolt ki a hétvégén Szegeden. A 41 éves férfit őrizetbe vették.

A feltételezett elkövető 2019. december 15-én 14 óra 19 perckor ment be az üzletbe, majd miután két doboz cigarettát kért, egy késsel a kezében megfenyegette az eladót és a bevételt követelte tőle. A sértett ekkor megnyomta a hangos pánikriasztás gombot, amitől az elkövető megijedt és elhagyta a helyszínt. Az eset során senki nem sérült meg.

A Szegedi Rendőrkapitányság és a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói rövid időn belül megállapították a feltételezett elkövető kilétét, akit elfogtak és őrizetbe vettek.

Ellene felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt indult eljárás.

(police.hu)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: 9 éves rekord dőlt meg, 6,5%-ra nőtt az éves infláció októberben

Októberben a fogyasztói árak átlagosan 6,5 százalékkal voltak magasabbak az egy évvel korábbinál – adta közre gyorstájékoztatójában kedden a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). A jelentésből szintén kiderül, hogy az elmúlt egy évben az üzemanyagok, illetve a szeszes italok, dohányáruk ára emelkedett jelentősen. A fogyasztói árak pedig egy hónap alatt átlagosan 1,1 százalékkal nőttek.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Gyógykezelés után nem tért vissza a börtönbe

A férfit a rendőrség már másnap elfogta és előállította. A járási ügyészség fogolyszökés bűntette miatt emelt vádat, és indítványozta, hogy a férfival szemben a bíróság a bűnösség beismerése esetére további 30 nap elzárást szabjon ki – közölte a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség.

Tovább olvasom »