Kiderült a makói Fidesz összes jelöltje

Lázár János feltöltött egy fotót az oldalára, amin rajta kívül kilenc fő látható, Farkas Éva mint polgármesterjelölt és még nyolcan, akik vélhetően a Fidesz képviselőjelöltjei lesznek Makón.

A héten bejelentették Székely Ildikót a hatos körzetbe és Gábor-Nagy Árpádot a nyolcasba, ma pedig Tóth Ferencet a négyesbe. Vélhetően Kovács Sándor indul az egyesben, Botlik Anita az ötösben, Czirbus Gábor pedig a hetesben. Így a kettesre és a hármasra marad Vass Gábor és Kiss Ádám, de őket még nem mutatták be.

Mindez azt jelenti, hogy Mágori András (ő már korábban bejelentette), Varga Ferenc, Hadik György és Csermák Szilvia elköszön a makói testülettől.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

58 éve hunyt el Tamási Áron,  Kossuth-díjas magyar író. Leggyakrabban az ún. népi írók közé sorolják.

Tovább »

Közlekedő Tömeg: a tavalyinál is súlyosabb a MÁV járműhelyzete

A tavalyi mélypont után tovább csökkent a MÁV-Start üzemképes, a nem villamosított vasútvonalakat kiszolgáló dízel-motorvonatainak száma – írja közleményében a Közlekedő Tömeg Egyesület. A közérdekű adatigénylésére kiadott járműállományi adataiból kitűnik, a járműhiányra hivatkozva elrendelt vasútbezárások sem voltak képesek a MÁV dízeljármű-gazdálkodását konszolidálni.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink