Kiderült, hogy nem migránsok, hanem szeszcsempészek ásták az alagutakat még a délszláv háború előtt

Amikor az első hírek érkeztek a migránsok által ásott alagutakról, sokan nem hitték el. A tőrt nem kis meglepetésre a kormánypárti Magyar Nemzet döfte a migráns-alagútról nyilatkozók szívébe.

A lap rendőrségi forrásokra hivatkozva azt írta, hogy a csikériai alagutat még a délszláv háború előtt, szeszcsempészetre használták, Szerbia felől érkezett rajta az alkohol Magyarországra. És akinek ez sem volt elég: a Magyar Hang munkatársai vették maguknak a fáradtságot és elmentek Csikériára, ahol kiderült, hogy az alagútról minden falubéli tud. Igaz, nem most jöttek rá, hogy ott van, hanem ők is úgy tudják, ahogyan a rendőrségi források:

az alagút még a délszláv háború előtt épült, szeszt csempésztek rajta Szerbiából Magyarországra.

A Magyar Hang az eheti kormányinfón szerette volna megkérdezni Gulyás Gergelyt erről, de a Miniszterelnökséget vezető miniszter nem válaszolt, inkább cáfolta a Magyar Nemzetet:

Szemben az ön alagutakra vonatkozó kutatásaival, ilyen kutatásokat nem folytattam, az ön által említettek tudomásom szerint a 2019-es évben keletkezettek.

Az ásotthalmi járatra vonatkozó kérdésünke pedig egész egyszerűen nem felelt. Így még mindig nem tudjuk, hogy miért télen értesült a nyilvánosság egy nyáron felfedezett migránsalagútról.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink